Paste de Mazare Verde cu Sos Pesto si Cocos

Paste de Mazare Verde cu Sos Pesto si Cocos

Daca va plac verdeturile o sa indragiti aceste paste de mazare verde si quinoa cu sos pesto de creson si ulei de cocos, completate cu mazare verde si spanac. Se pot servi ca meniu de baza sau ca salata.  Pofta buna!

Detalii

Portii

3-4 portii

Timp de pregatire

5 minute

Timp de gatire

10 minute

Ingrediente

Mod de preparare

  • Puneti pe foc un vas cu apa sarata (pentru paste) si cand apa clocoteste adaugati pastele si fierbeti-le circa 6 minute sau pana sunt fierte. Scurgeti apa de pe ele si clatiti-le sub jet de apa rece.
  • Desfaceti borcanul cu mazare si scurgeti zeama (o puteti folosi la alte preparate culinare).
  • Puneti toate ingredientele pentru sosul pesto intr-un blender sau intr-un procesor de alimente folosind pentru inceput cantitatea minima de ulei de cocos si amestecati-le bine pana se omogenizeaza. Daca amestecul este prea vascos adaugati si restul de ulei de cocos.
  • Pentru servire, asezati pastele in boluri, adaugati 2-3 linguri de pesto in fiecare dintre ele si cateva frunze proaspete de spanac.
paste de mazare verde si quinoa cu sos pesto de creson

Alte retete cu paste:

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai." Citeste mai multe despre autor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *