Geza Zakarias

Geza Zakarias

Consilier holistic - membru fondator Paradisul Verde

  • 26 de ani experienta in consiliere nutritie, medicina alternativa, medicina traditionala Ayurveda
  • lacto-ovo-vegetarian, bucatar autodidact

Hobby: speologie, drumetii montane, fotografie, catarare

“Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai.”

Experienta

Geza Zakarias este un participant activ pe piata romaneasca in ceea ce priveste promovarea unui stil de viata sanatos, prin intermediul lantului de magazine Paradisul Verde.
A participat, in calitate de consilier holistic, la diverse emisiuni televizate care au avut ca si tematica un stil de viata sanatos, o alimentatie variata si ecologica, a scris pe blogul Paradisul Verde numeroase articole pe aceeasi tema si retete vegane/vegetariene.

Din 1996 de la deschiderea primului magazin holistic, spre 2009 cand Paradisul Verde a devenit primul magazin certificat ecologic din Brasov si pana in prezent, Geza a lucrat constant la imaginea a ceea ce inseamna sanatate si produse sanatoase.
A acordat o atentie deosebita aprofundarii cunostintelor de specialitate, atat proprii, cat si ale intregii echipe. Aceste cunostinte au ajutat mai departe in vederea consilierii clientilor Paradisul Verde in gasirea celor mai bune solutii pentru ei.

Comentariile sunt inchise.