Cursuri online

cursuri online paradisul verde

Bine ai venit pe pagina noastra de blog! 

Aici gasesti cursuri online in psihologie si gatit raw-vegan. Pentru moment. Dar vom mai aduce si alte cursuri interesante!

Echipa noastra de experti iti ofera oportunitatea de a invata si de a te dezvolta in aceste domenii tot mai cerute si tot mai vizualizate. Incepe calatoria ta de invatare alaturi de noi si exploreaza psihologia si arta gatitului raw-vegan intr-un mod captivant si accesibil!

Psihologie

Mihai Minoiu

Mihai Minoiu

Psiholog cu o experienta de peste 20 de ani, este un expert in coordonarea programelor de dezvoltare personala. El organizeaza workshop-uri pe diferite teme legate de dezvoltarea personala si este un vorbitor apreciat in cadrul conferintelor despre psihologie si imbunatatirea stilului de viata. De asemenea, el a contribuit ca autor la mai multe carti despre terapiile alternative si transformarea personala. In calitate de consultant si trainer specializat, Mihai se ocupa de imbunatatirea performantei individuale si de grup.

In plus fata de psihologia clinica, Mihai continua sa exploreze diverse domenii ale psihologiei, cum ar fi psihologia pozitiva, psihoterapia si abordarea emotionala prin metoda Journey.

CURS ONLINE: Psihologia slabirii

De ce sa urmezi acest curs? Pai hai sa vedem cateva motive:

In primul rand, pentru ca schimbarea stilului de viata si obtinerea unei greutati dorite nu este un sprint, ci mai degraba un maraton.

Apoi, pentru ca cele mai mari probleme pe care le intampini in acest demers nu sunt mancarea, mediul, prietenii sau familia, nici chiar corpul tau! Chiar din contra! Dificultatile sunt obiceiurile personale, modul de gandire, poftele greu de controlat, gestionarea emotiilor, reactiile la stres.

Din cauza acestor greutati, incepem si cautam scurtaturi: pastile care promit, diete de tot felul, metode “rapide” – dar acestea in realitate nu exista!

Si doar pe baza acestor motive devine esential sa iti antrenezi in egala masura mintea si psihicul, pentru a depasi obstacolele interioare care infraneaza reusita!

Culinar

Ina Bascoveanu

Ina Bascoveanu

Ina este economista de profesie si mama a trei copii minunati. Ea a adoptat de ceva vreme un regim alimentar raw-vegan si este pasionata de o alimentatie sanatoasa, bazata pe alimente integrale, cultivate cu responsabilitate si respect fata de natura si consumatori.

De-a lungul a 10 ani, Ina si-a dezvoltat experienta culinara, dar acest proces s-a desavarsit cu aproximativ 7 ani in urma, odata cu schimbarea carierei si dorinta de a se specializa in bucatarie.

Experienta acumulata isi are un nume, pe care multi dintre voi il cunoasteti, poate, de pe Facebook: “Ce Stie Ina Sa Faca”. Aceasta reprezinta o mica afacere de familie, dezvoltata cu responsabilitate si multa dragoste. Sub aceasta marca, Ina produce diverse delicatese, pe care le puteti gasi si in magazinele specializate din Brasov: paine cu maia salbatica, mancare pur vegetariana, dulciuri vegane si raw-vegane.

Mai nou, puteti accesa si cursurile online sustinute de Ina, in care veti invata cum sa pregatiti diverse preparate vegane si vegetariene.

CURS DE GATIT: De la rasarit la apus

Soare in mancare cu Ina!

Acest curs te va ajuta sa descoperi ca mancarurile vegane sau “de post”, asa cum le intelege multa lume, nu inseamna numai paneuri si zacusti.

Este un intreg univers de preparate culinare care abia asteapta sa fie descoperite, incercate si savurate – bineinteles, Ina va fi alaturi de voi pentru a va ajuta pas cu pas.

Cursul cuprinde 6 sectiuni:

  • Lista de cumparaturi – asigurati-va ca le aveti inainte de a incepe cursul!
  • Mic Dejun – video 25 minute: Reteta Inei de pandispan pur vegetarian
  • Pranz – video 28 minute: O reteta deosebita de Falafel
  • Cina – video 21 minute: Wrap cu legume
  • Retete scrise, numai bune de adunat in caietelul cu retete magice!
  • Intrebari si raspunsuri, dupa finalizarea cursului: intalnire live pe Zoom

Comentariile sunt inchise.