Psihologie

CURSURI ONLINE si DEZVOLTARE PERSONALA CU MIHAI MINOIU

CURSURI ONLINE si DEZVOLTARE PERSONALA CU MIHAI MINOIU
“Dezvoltare integrativa”

Psiholog, autor, speaker si antreprenor, Mihai Minoiu are peste 20 de ani experienta ca si coordonator de programe de dezvoltare personala, organizator de workshop-uri pe diverse teme de dezvoltare personala, este participant la numeroase conferinte pe teme de psihologie si imbunatatirea stilului de viata, este co-autor al mai multor carti despre terapii alternative si transformare personala, si, nu in ultimul rand, este consultant de specialitate si trainer pentru imbunatatirea performantei individuale si de grup.

Mihai Minoiu

Pe langa psihologia clinica, Mihai continua sa aprofundeze diverse domenii ale psihologiei precum psihologia pozitiva, psihoterapia si abordarea emotionala prin metoda Journey.

Puteti gasi diverse programe online sustinute de Mihai, pe site-ul sau https://dezvoltare-integrativa.ro/

Cum ar fi sa iti descoperi punctele forte, sa inveti cum sa depasesti franele emotionale, sa te hranesti mai echilibrat si sa faci miscare in mod inteligent?
Super-energie, implinire si succes. Intr-un cuvant performanta. Insa nu performanta care te lasa epuizat(a) dupa fiecare zi care trece ci acea experienta optima care se bazeaza pe autocunoastere, transformare interioara si echilibru. Aproape sigur nu ai invatat nici tu asta in nici o scoala formala, insa nu este prea tarziu sa incepi acum. Sutele de oameni care au beneficiat pana acum de programele noastre au fost entuziasmati sa descopere ca viata are mult mai mult de oferit daca inveti sa folosesti aceste instrumente fantastice care sunt corpul, mintea si sufletul tau.
Psihologia slabirii

CURS ONLINE: Psihologia slabirii

De ce sa urmezi acest curs? Pai hai sa vedem cateva motive:

In primul rand, pentru ca schimbarea stilului de viata si obtinerea unei greutati dorite nu este un sprint, ci mai degraba un maraton.

Apoi, pentru ca cele mai mari probleme pe care le intampini in acest demers nu sunt mancarea, mediul, prietenii sau familia, nici chiar corpul tau! Chiar din contra! Dificultatile sunt obiceiurile personale, modul de gandire, poftele greu de controlat, gestionarea emotiilor, reactiile la stres.

Din cauza acestor greutati, incepem si cautam scurtaturi: pastile care promit, diete de tot felul, metode “rapide” – dar acestea in realitate nu exista!

Si doar pe baza acestor motive devine esential sa iti antrenezi in egala masura mintea si psihicul, pentru a depasi obstacolele interioare care infraneaza reusita!

Gasesti mai multe informatii despre curs aici:
https://dezvoltare-integrativa.ro/evenimente/curs-online-psiholgia-slabirii

Despre Radu Mariana

Designer si content writer, colaborator al magazinului online Paradisul Verde - pasionata de un stil de viata echilibrat si sanatos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *