Argintul – puternic antibiotic natural

Argintul - puternic antibiotic natural

Argintul a fost folosit atat de popoarele antichitatii (greci, egipteni) pentru conservarea lichidelor si vindecarea ranilor, cat si de vechii alchimisti.

Statiile cosmice NASA si MIR folosesc argintul coloidal in transformarea apei reziduale in apa potabila. Aceasta varianta a fost aleasa in urma testarii, de catre cercetatori, a 23 de metode diferite de purificare a apei. Un antibiotic artificial distruge, in medie, 6 tipuri de microbi pe cand argintul coloidal distruge in cateva minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic.

Argintul coloidal se prezinta sub forma unei solutii coloidale de particule foarte mici de argint, in suspensie in apa demineralizata.

Cercetatorul Henry Kruk, in anul 1914, afirma: “nu cunosc nici un microb care in experimentele de laborator sa nu poata fi distrus in doar 6 minute cu ajutorul argintului coloidal”. Aceasta afirmatie a fost probata in anul 2003 in urma studiilor efectuate la Universitatea din Texas. In cadrul acestor cercetari si experimente argintul coloidal s-a aplicat pe culturile vii ale diferitelor bacterii patogene.

Rezultatul: bacteriile patogene, aflate intr-o populatie de 10 milioane pana la 1 miliard de unitati, au disparut dupa 2 pana la 10 minute de expunere la argintul coloidal. Inca din anul 1983, Ministerul Sanatatii din SUA a recunoscut si a aprobat argintul coloidal ca fiind un medicament fara reactii adverse care se poate elibera fara reteta de la medicul specialist.

Cercetarile stiintifice au demonstrat ca exista unii paraziti care actioneaza asupra centrului de ardere a grasimilor din organism, care se afla in hipotalamus. Acest centru, fiind blocat de catre paraziti, nu poate dizolva grasimile din alimentele ingerate si grasimile se depun pe tesuturi. Asa se explica de ce unii oameni se ingrasa chiar fara a manca mult. Argintul coloidal distruge eficient parazitii, deblocand centrul de ardere a grasimilor pentru ca acesta sa-si poata exercita functia in parametri normali iar corpul sa-si poata redobandi greutatea normala fara a apela la diete. Si alti cercetatorii moderni au ajuns la concluzia ca argintul, sub forma de nanoparticule, poate distruge cancerul.

De exemplu, Dr. Gery Smith, cercetator la laboratorul din Saint Louis, a declarat: “prezenta argintului in organism a determinat dediferentierea celulelor cancerigene astfel incat organismul a inceput sa-si revina”. Un specialist in tratarea cu succes a cancerului mamar, dr. Norman Bjonderstrom, din Suedia, introduce in tesutul tumorii ace din argint pur care sunt conectate la curent electric de mica intensitate. Prin procesul de electroliza in interiorul tumorii ajung ionii pozitivi ai argintului distrugand tumora canceroasa.

In cadrul celui de-al 12-lea Congres national cu tema “Omul si medicamentul”, desfasurat in Rusia, in anul 2005, dr. docent Sarava, specialist in dermatologie si boli venerice in cadrul Universitatii de Stat din Moscova, a prezentat in referatul sau efectele de calmare a proceselor inflamatoare ale argintului coloidal, rezultate in urma a 5 ani de cercetare.

Luat zilnic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar, aducand mai multa energie, vitalitate, vigoare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine in corp. Se mai poate administra in boli infectioase de origine virala si bacteriana (gripa, hepatita etc.), boli cronice si acute ale cailor respiratorii superioare, afectiuni dermatologice (dermatomicoze, eczeme, furunculoze, arsuri, intepaturi de insecte) sau infectii ale tubului digestiv.

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *