Argint coloidal – o parere avizata de la Agnes Itara

Argint coloidal - o parere avizata de la Agnes Itara

Despre argint coloidal se spun multe – pareri pro si contra referitoare la beneficiile lui asupra sanatatii. 

Pana acum aproximativ 70 de ani, adica pana la inventarea penicilinei, argintul coloidal a avut rolul de veritabil antibiotic natural folosit pentru tratarea bolior acelor vremuri. Asta afirma unii cercetatori.

Mai sunt si aceia care considera ca toate aceste probleme de sanatate nu au fost vindecate ca prin miracol de argintul coloidal, caci, daca ar fi stat lucrurile asa, astazi nu am mai fi avut un numar atat de mare mare de bolnavi si de medici care sa caute raspunsuri.

Cuprinsul acestui interviu:
1. Cum ati descoperit argintul coloidal si proprietatile lui? Ati urmat vreun tratament?
2. Prin urmare, fiind atat de eficient pentru dvs., ati decis sa mergeti mai departe si sa creati produse cu argint coloidal?
3. Am auzit diverse opinii cum ca ar scadea tonusul. Din experienta dvs., asa este?
4. Despre argintul coloidal si atacul vascular cerebral ce ne puteti spune? Exista vreo legatura?
5. Dar despre posibilele efecte de deteriorare a celulelor pe care le-ar avea argintul coloidal ce ne puteti spune?
6. Ne puteti da cateva exemple de pacienti care au folosit argint coloidal pentru a se trata?
7. Si daca dorim mai multe informatii privitoare la argint coloidal, gasim pe piata carti, reviste de specialitate sau alte publicatii?
8. Exista vreun caz de deces survenit in urma tratamentului cu argint colidal?
9. Tinand seama de lipsa informatiilor despre argint coloidal cu care consumatorii se confrunta, ne putem baza pe dvs. ca veti oferi mai multe informatii?

Argint coloidal – un subiect controversat

Pentru a incerca sa rezolvam, pe cat se poate, aceasta dilema si pentru a va oferi cat mai multe informatii, am apelat la doamna Mariana Fodor – cercetator si specialist in solutii coloidale la Agnes Itara, in speranta ca raspunsurile dansei sa va fie de un real ajutor in a va face o parere proprie asupra ceea ce este argintul coloidal, asupra beneficiilor si/ sau reactiile adverse pe care le puteti experimenta atunci cand va hotarati sa il folositi.

Subiectul este controversat din momentul in care aparitia antibioticelor de sinteza au regasit in folosirea argintului, inclusiv cel coloidal, un fel de “concurenta”.” ne povesteste Mariana.

Mai departe, va relatam putin din experienta de viata a dansei in ceea ce priveste argintul coloidal, intr-un interviu pe care ni l-a acordat.

Cum ati descoperit argintul coloidal si proprietatile lui? Ati urmat vreun tratament?

Personal am folosit argint coloidal pentru a ma trata, dupa ce timp de o jumatate de an am consumat antibiotice, fara ca starea mea de sanatate sa se imbunatateasca in niciun fel. Eram disperata de agravarea situatiei cu care ma confruntam.

In 7 zile argintul coloidal m-a vindecat complet. Atunci medicul curant mi-a spus ca in 30 de ani de cand profesa, nu a intalnit niciodata o vindecare si o refacere atat de rapida.

Imediat am inceput cercetarea asupra argintului coloidal, intr-un institut de stat, alaturi de un colectiv de doctori in chimie si farmacie.
Resursele financiare au fost proprii. Mi-am vandut casa.

Am cautat sa gasesc o formula in care sa predomine ionii de argint, iar pariculele sa fie de dimensiuni foarte mici, si am reusit.
Am creat un produs deosebit, la superlativ, din punct de vedere fizico- chimic. In lume mai exista o singura firma care produce ceva similar. ASAP.

Ultimul studiu realizat de RICE University, si care a costat 3 milioane de dolari, demonstreaza faptul ca solutia cu ioni de argint este de peste 7000 de ori superioara ca eficinta fata de o solutie coloidala clasica.

Prin urmare, fiind atat de eficient pentru dvs., ati decis sa mergeti mai departe si sa creati produse cu argint coloidal?

Zece medici din cercul de prieteni m-au incurajat sa notific acest produs ca supliment alimentar pentru a putea fi comercializat in magazinele cu profil naturist si in farmacii.

Am creat astfel mai multe produse cu concentratii diferite, adecvate varstelor consumatorilor, sau afectiunilor cu care s-ar putea confrunta.

Din momentul punerii pe piata, au inceput sa curga aprecierile si feedback-ul pozitiv la adresa produselor cu argint coloidal ionic.
Inainte de a notifica aceste produse, le-am testat personal. Am consumat cantitati mari, respectiv am baut pana la 2 litri de argint coloidal ionic intr-o zi, ca sa observ toleranta si toxicitatea. 
Produsul nu poate atinge pragul de toxicitate la consum a la long sau in cantitati mari.

Ca sa devina toxic ar trebui sa bem o tona intr-o zi, ceea ce este practic imposibil. Particulele de argint se elimina in 24 de ore in proportie de 99%, restul pana la 72 de ore.
Am facut clisma, spalaturi vaginale, am pulverizat pe toata suprafata corpului, in ochi, nas si urechi.

M-am bucurat si ma bucur in continuare de o sanatate foarte buna si de o igiena perfecta. In tot acest interval am consumat sute de litri.
Nu am facut infarct, atac vascular cerebral, starea mea de sanatate este perfecta, nu mai stiu ce este aceea durere de cap, sau raceala.
Nimeni din institut, din echipa de cercetare, nu a mai racit de la inceputul colaborarii noastre, iar medicii colaboratori impreuna cu familiile lor, consuma aceste produse si le recomanda pacientilor lor, tocmai pentru a face fata cu brio valurilor de gripe, in locul vaccinurilor!

Am auzit diverse opinii cum ca ar scadea tonusul. Din experienta dvs., asa este?

In ceea ce priveste scaderea puterii, sa stiti ca nu este adevarat! Personal ma bucur de un tonus marit, iar in zilele de post total alimentar, in care consum doar apa si argint coloidal ionic, am putere sa lucrez sustinut mai mult de 10, uneori 12 ore!, ca intr-o zi obisnuita.
La fel sustin si persoanele care consuma aceste produse fiind in convalescenta! Isi revin mult mai repede.

Persoane care au facut citostatice, si care au avut greturi sau varsaturi, fiind fara putere zile in sir, din momentul in care au consumat aceste produse, au devenit tonice si nu au mai avut simptome neplacute, imediat dupa tratament!

Nu este vorba de o persoana, ci de zeci, care ne-au contactat sa ne multumeasca, inclusiv pentru faptul ca nu a fost nevoie sa faca 12 luni de citostatice, pentru ca analizele au fost bune dupa primele 4 sau 6 luni.

Cateva perosane cu HIV, consumatori, ne-au contactat sa ne spuna ca daca nu ar asocia in tratament produsele noastre, ar avea mai mereu stari de slabiciune fizica, si tot felul de simptome neplacute.
Acum ele se integreaza firesc in societate, au putere sa isi desfasoare normal activitatile si se bucura de o stare de tonus marit!

Despre argintul coloidal si atacul vascular cerebral ce ne puteti spune? Exista vreo legatura?

In ceea ce priveste atacul vascular cerebral, trebuie sa va spun ca exista doua persoane, profesor universitar din Iasi, si profesoara din Bucuresti, care au folosit aceste produse dupa ce au suferit AVC. 

Amandoua au folosit cate 10 ml de argint coloidal ionic 25ppm, cate 10ml, la doua ore, de dimineata pana seara, cateva luni, dupa care au consumat doar 10 ml dimineata si 10 ml seara, pana la un an.

Dupa an de la AVC, la examenul CT s-a observat permeabilizarea zonei in care fusese cheagul de sange! Medicii curanti au spus ca au invatat la facultate ca este posibil sa intalnesti un singur caz de permeabilizare in toata cariera. Au fost pur si simplu uimiti! Este evidenta regenerarea tesutului, in niciun caz deteriorarea lui!

Dar despre posibilele efecte de deteriorare a celulelor pe care le-ar avea argintul coloidal ce ne puteti spune?

Daca argintul coloidal ar omora celulele, ar fi trebuit ca cel putin eu, dar si zeci de mii de consumatori, sa observe aceste fenomene, printr-o uzura sau o imbatrinire accelerata.

Trebuie sa stiti ca acest produs este incadrat de catre toti cercetatorii colaboratori, doctori in stiinte, inclusiv medici si terapeuti care folosesc aparate de biorezonanta, SCIO, sau alte tipuri de aparate care pot analiza permeabilitatea, regenerarea celulara si energetica, la capitolul regenerator celular!

La nivel de regenerare a dermei va pot da multe exemple de vindecare rapida. M-am taiat personal cu caterul in mana si la degete de cateva ori. Am aplicat aceasta solutie ca si compresa si tesutul s-a regenerat (nu cicatrizat), astfel ca nu se observa locul in care m-am taiat.

O persoana care s-a taiat cu sapa pana la os aproape de glezna, a folosit imediat Argentum+ 25ppm. Cu aceasta solutie a curatat zona de pamant, s-a oprit sangerarea imediat, nu s-a infectat, si in 7 zile a aparut tesut nou, rana vindecandu-se complet.

Exista multe persoane care au contactat clostridium in spital, in zona interventiei chirurgicale. Acestea au folosit local prin pulverizare directa sau comprese Argentum+ 77ppm si au rezolvat problema cu succes.

Cateva persoane care s-a confruntat cu acest tip de bacterie au stat pana la doua luni de zile cu tesutul inflamat, ajungand la saturatie pentru ca nu puteau fi scoase firele dupa interventia chirurgicala.
Imediat dupa aplicarea locala si consumul intern de solutie cu argint coloidal ionic, tesutul s-a vindecat, iar firele au fost scoase in mai putin de zece zile.

Cativa medici colaboratori, stomatologi, recomanda produsele noastre pentru tratarea afectiunilor din cavitatea bucala. Dupa interventii chirurgicale pe os, in care ar fi trebuit sa recomande 10 zile de antibiotice pentru ca sa poata continua lucrarea, regenerarea a fost mereu atat de rapida, incat puteau sa continue dupa numai doua zile de folosire a solutiei Argentum+ 77ppm, local, de mai multe ori pe zi. 

Zeci de persoane suferinde de diabet ale caror rani de la picioare nu se inchideau cu lunile, si care supurau, au fost salvate doar prin aplicarea locala a acestor produse.

Ne puteti da cateva exemple de pacienti care au folosit argint coloidal pentru a se trata?

Un caz disperat a fost al unui pacient care a conactat de pe patul de spital pseudomonas aeruginosa.
Piciorul drept a fost afectat de la sold pana la glezna, fiind in pericol de amputare!
Dupa 7 zile de comprese si consum intern al produsului Argentum+ 77ppm, s-a vindecat!

O doamna care a lucrat in comisia de avizare a medicamentelor m-a sunat sa imi multumeasca ca a salvat piciorul de la amputare, de sub genunchi. 
Suferea de diabet si avea rani supurande care isi mareau gradat suprafata.

Daca ar fi sa le spunem acestor doua persoane, doctori in farmacie, ca argintul coloidal omoara celulele, probabil ca ar zambi. Cu siguranta vor spune ca se bucura enorm pentru ca merg pe propriile picioare!

Exemplele de cazuri deosebite rezolvate in urma folosirii acestor produse ar putea continua. Cazuistica medicilor colaboratori este uriasa.

Si daca dorim mai multe informatii privitoare la argint coloidal, gasim pe piata carti, reviste de specialitate sau alte publicatii?

Exista multe carti scrise de medici romani sau straini cu privire la folosirea argintului coloidal in tratamente.

Joseph Pies, medic german, a scris doua carti in care sunt enumerate cazuri de vindecare cu scheme de tratament, folosite in clinica sa privata.
Una dintre carti a fost deja tradusa si este publicata in limba romana, – Imunitate cu argint coloidal – , la editura noastra, PURE LIFE.
A doua este in curs de aparitie: – Marele tratat al argintului coloidal -. La aceeasi editura, in curs de aparitie, sunt alte patru carti scrise de medici germani si romani, care trateaza folosirea argintului coloidal, cu enumerarea cazurilor mai deosebite, in care sunt specificate schemele de tratament. 

De asemenea, dl. Mihaita Toma, inginer, psiholog si terapeut, a scris patru carti in care prezinta cazurile mai deosebite de vindecare, in care a asociat produsele noastre.

Exista vreun caz de deces survenit in urma tratamentului cu argint colidal?

Dupa o statistica facuta in SUA referitoare la cazurile de decese cauzate de consumul de medicamente, reiese faptul ca anual mor peste 100.000 de oameni!

Consumul argintului nu a cauzat niciun caz de deces in toata istoria, si nici folosirea sa sub forma de tacamuri sau vesela. A salvat sute de mii de vieti in Evul Mediu si in Epoca Moderna in timpul marilor epidemii de holera si ciuma.

Tinand seama de lipsa informatiilor despre argint coloidal cu care consumatorii se confrunta, ne putem baza pe dvs. ca veti oferi mai multe informatii?

Din respect pentru consumatori, voi urmari sa creez o pagina dedicata cercetatorului pe site-ul firmei noastre, in care voi publica periodic articole traduse si voi posta link-uri catre site-uri ale unor institute de cercetare din intreaga lume, care sa va informeze cu privire la eficienta folosirii si consumului de argint, in toate formele sale posibile.

De asemenea voi publica studiile privind eficienta produselor proprii. Proiectele de cercetare din prezent, parteneriat privat-stat, si care vor dura pana in 2020, sunt finantate din fonduri proprii si europene, depasind 800.000 de euro.

Multumesc!

Mariana Fodor
Cercetator, specialist in solutii coloidale Agnes Itara


Pe aceeasi tema:

https://www.paradisulverde.com/blog/argint-coloidal-o-privire-de-ansamblu-asupra-proprietatilor-sale/
https://www.paradisulverde.com/blog/argintul-coloidal-si-sitemul-imunitar/

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai." Citeste mai multe despre autor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *