Aurul – excelent antioxidant

Aurul - excelent antioxidant

Aurul, prezent si in structura ADN-ului uman, este considerat in alchimie produsul final al evolutiei metalelor deoarece el reprezinta perfectiunea. Organismul femeii contine de 5-6 ori mai mult aur decat cel al barbatului. In China inca se mai gateste orezul cu o moneda de aur pusa in oala pentru a reface mineralele din corp, iar unele restaurante utilizeaza “frunze” de aur de 24 de carate pentru prepararea unor mancaruri sofisticate.

“Aurum potabile” a fost un elixir medieval considerat de Paracelsus ca fiind capabil sa vindece toate bolile, sa pastreze trupul indestructibil, avand proprietati regenerante si intineritoare. Desi indicatiile privind prepararea acestuia au fost ocultate cu sfintenie, cercetatorii moderni au reusit sa creeze in laborator asa-numitul “aur coloidal“.

Acesta este o solutie coloidala cu particule extrem de mici de aur in apa demineralizata. Particulele de aur poarta o sarcina omonima si se gasesc in apa in stare de suspensie. Aurul coloidal nu are gust si nu contine toxine.
Reiner Moll, un om de stiinta si conducatorul unei echipe de cercetatori din Bavaria, desi sceptic la inceput, dupa un an de aplicatii a fost realmente incantat de o serie de efecte obtinute precum cresterea tonusului vital si a rezistentei la diverse boli, stimularea functiei de regenerare a organismului. Acesta a administrat atat intern cat si extern tratamentul cu aur coloidal la peste 70 de pacienti suferind de diverse afectiuni: tulburari psihice, stari depresive, dereglarea functiilor sistemului circulator, afectiuni ale cailor respiratorii superioare, tulburari functionale ale tractului digestiv, dependente de alcool, artrite, arsuri, rani deschise. Succesul a fost relevant, Moll afirmand ca solutia coloidala se comporta ca un “catalizator al proceselor de regenerare si de purificare a organismului de toxine”.

Alti cercetatori in domeniul biofizicii de la LIFE TEST Institute, bazandu-se pe coroborarea rezultatelor analizelor chimice, a testelor efectuate in domeniul medicinii alternative, precum si pe interpretarea fotografiilor tip Kirlian si masurarea cantitatii de biofotoni (“lumina” emisa de ADN-ul celulelor umane) au revelat ca fie si numai dupa o utilizare externa a acestui asa-zis “aurum potabile” efectele de regenerare si vitalizare sunt evidente.

Aurul coloidal se foloseste in chirurgie pentru repararea vaselor distruse, nervi, oase si membrane. Se mai foloseste si in tratarea a diferite forme de cancer. Injectarea de mici alice de aur ajuta la retragerea cancerului la prostata. Femeile atinse de cancerul ovarian sunt tratate cu aur coloidal si lasere cu vapori de aur pentru anihilarea celulelor bolnave si fara a le afecta pe cele sanatoase.

Dermatologul Gustavo Marchago spune ca “una dintre proprietatile aurului este aceea ca ofera o mare siguranta in tratament datorita caracteristicilor antiinflamatorii si antialergice nemaipomenite”. Aurul coloidal are multiple efecte anti-imbatranire, fiind un excelent antioxidant. Unele firme de produse cosmetice au inceput sa-l introduca in formulele chimice de preparare a cremelor deoarece s-a dovedit a fi foarte rezistent la radiatiile UV.

Maria Edit Posternak, farmacolog din Argentina, precizeaza: “aurul inhiba elastoza, prezenta in tesuturile inflamate, evitandu-se astfel degradarea elastinei, una dintre fibrele responsabile de flexibilitatea pielii. Fiind antialergic, aurul suprima eliberarea anafilactica a histaminei intr-un mod mai eficient decat glucocorticoidele”.

Astfel, aurul coloidal reda fermitatea pielii, amelioreaza ridurile, confera stralucire tenului, redefineste conturul fetei si inchide porii pielii. In combinatie cu magneziul si cuprul, aurul combate lipsa de vigoare a pielii, ajutand la refacerea colagenului.

Despre Geza Zakarias

"Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Puritatea si armonia trebuie sa se regaseasca atat in ceea ce mananci, in regimul de viata pe care il ai cat si in mediul in care traiesti, gandurile pe care le dezvolti cat si in sentimentele pe care le ai."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *