Psihologie pozitiva: un exercitiu de compasiune

Psihologie pozitiva: un exercitiu de compasiune

In episodul de azi al #MondayInsight, vreau sa te invit sa experimentezi puterea compasiunii si bunavointei. Aceste emotii pozitive au un impact puternic nu doar asupra starii noastre interioare, ci si asupra fiziologiei noastre. Ele pot reduce stresul, influenta activitatea cardiaca si genera transformari neurologice rapide, chiar in cateva minute.

Studiile realizate de cercetatori in domeniul psihologiei au aratat ca o cultivare constienta a compasiunii si bunavointei ne poate aduce crestere si dezvoltare de resurse si abilitati. Astfel, in acest episod, vei avea o experienta practica prin intermediul unui exercitiu ghidat. Vom explora trairea starii de compasiune si bunavointa fata de noi insine si fata de ceilalti.

Prin participarea la acest exercitiu, vei avea oportunitatea de a experimenta personal beneficiile acestor emotii si de a le integra in viata ta de zi cu zi. Asadar, haide sa incepem calatoria noastra de azi catre o stare de compasiune si bunavointa autentica.

Despre Minoiu Mihai

Psiholoc, autor, antreprenor si trainer - are o abordare holistica si integrativa. Alaturi de psihologia clinica continua sa aprofundeze mai multe domenii ale psihologiei, intre care psihologia pozitiva, psihoterapia si abordarea emotionala prin metoda Journey.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *