Unguent cu Propolis 30ml Stronglife

Ultimele bucati in stoc!

6423798015263

Produs nou

Stronglife
Obtine o reducere. Detalii

24,00 lei

Descriere

Crema cu propolis Stronglife (apicultor dr. Ing. Cornelia Dostetan Abalaru) de la Vitalplant S.R.L., un unguent cu efect antimicrobian, antiviral, antifungic, antioxidant, analgezic, cicatrizant, regenerator, regenerativ epitelial, anestezic, antiinflamator si stimulent imunitar.

Ingrediente:

ulei de masline, propolis, ceara de albine.

Stiat ca?

 • Propolisul, in limba greaca "partea dinaintea cetatii", serveste ca aparare impotriva daunatorilor stupului (microbi si mucegai) si captuseste peretii cu un strat etans care nu permite formarea curentilor de aer. Actiunea sa este antibacteriana si antimicotica, fapt ce impiedica imbolnavirea albinelor. De fapt este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, fiind considerat cel mai puternic antiinfectios cunoscut. Aliat natural puternic in lupta cu raceala si gripa, este folosit in scopuri terapeurice din cele mai vechi timpuri.

 • Ceara de albine are efecte antiinflamatorii si antiinfectioase, fiind ideala pentru tratarea eczemelor si a eruptiilor cutanate insotite de mancarimi. In special in sezonul rece, cand pielea este des extrem de uscata datorita eczemelor, se indica utilizarea unui amestec din ceara de albine, ulei de masline si miere.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Unguent cu Propolis 30ml Stronglife

Unguent cu Propolis 30ml Stronglife

Crema cu propolis Stronglife, un unguent cu efect antimicrobian, antiviral, antifungic, antioxidant, analgezic, cicatrizant, regenerator, regenerativ epitelial, anestezic, antiinflamator si stimulent imunitar.

Da Nu