Crema Cicatris 95g Nera Plant

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

5944756301408

Produs nou

Nera Plant
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Un unguent natural manufacturat cu suflet de la Nera Plant, cu extracte de plante, uleiuri vegetale, miere si ceara.

Actiuni:

cicatrizant, atiseptic, antipruriginos, antiherpetic, analgezic, antirid si hidratant, este antioxidant pentru toate tipurile de ten si sustine refacerea tesuturilor.

Recomandari:

plagi si ulceratii cutanate, eczeme, arsuri, furuncule sau herpes, este binevenit si tenurilor acneice, uscate sau ridate.

Ingrediente:

ulei de floarea-soarelui (Helianthus annuus), ceara de albine, ulei extravirgin de masline (Olea europaea), extract de sunatoare (Hypericum perforatum), apa, extract de lumanarica (Verbascum phlomoides), extract de lavanda (Lavandula angustifolia), extract de cicoare (Cichorium intybus), alcool, miere de albine, extract de pelin (Artemisia absinthium), extract de patlagina (Plantago lanceolata), extract de coada-soricelului (Achillea millefolium), ulei esential / volatil de lavanda (Lavandula Angustifolia Oil), linalool*, limonene*. *componente ale uleiului esential.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Cicatris 95g Nera Plant

Crema Cicatris 95g Nera Plant

Un unguent natural cicatrizant, atiseptic, antipruriginos, antiherpetic, analgezic, antirid si hidratant, este antioxidant pentru toate tipurile de ten si sustine refacerea tesuturilor.

Da Nu