Ulei Volatil Integral de Tamaie 10ml Aromscience

6426316001076

Produs nou

Arom Science

29,50 lei

Descriere

Ulei Volatil Integral de Tamaie  Aromscience (nefractionat), fara solventi sintetici si fara adaosuri chimice. Efecte: regenereaza si reintinereste pielea, relaxeaza si destinde emotional. Intrebuintari: relaxare (liniste sufleteasca), imbunatatirea somnului, meditatii, parfumare, purificare (tine la distanta insectele), inflamatii, infectii, stres si insomnii. 

Tamaia este o rasina secretata de arborele Boswellia pentru a-si vindeca ranile din scoarta. Ea are un miros caracteristic ce se accentueaza prin incalzire la flacara sau prin fierbere si se evapora lent, ca urmare este folorita azi in industria parfumurilor. Orientalii folosesc aceasta rasina pentru tratarea inflamatiilor, a infectiilor si pentru buna functionare a sistemului endocrin. Si religia ortodoxa foloseste tamaia pentru a inlesnii contactul cu sfintii si ingerii, fumigatiile cu aceasta rasina fiind folosite la purificarea locurilor de rugaciune. Ele induc o stare de smerenie si canalizeaza gandurile spre lumea spirituala.

Ingrediente - Ulei Volatil Integral de Tamaie:

100% ulei esential integral de tamaie (Boswellia serrata).

Pentru utilizarea in uz intern a produsului consultati medicul specialist.

Producator: Bionovativ.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Volatil Integral de Tamaie 10ml Aromscience

Ulei Volatil Integral de Tamaie 10ml Aromscience

Ulei Volatil Integral de Tamaie Aromscience (nefractionat), fara solventi sintetici si fara adaosuri chimice. Efecte: regenereaza si reintinereste pielea, relaxeaza si destinde emotional. Intrebuintari: relaxare (liniste sufleteasca), imbunatatirea somnului, meditatii, parfumare, purificare (tine la distanta insectele), inflamatii, infectii, stres si insomnii. 

Da Nu