Ulei Esential Integral de Busuioc 10ml Life

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

6426316645744

Produs nou

Life
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Ingrediente: ulei esential de busuioc (Ocimum basilicum).

Mod de utilizare

Intern se iau cate 1-2 picaturi de 2-3 ori pe zi dizolvate in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar.

Actiuni

Luat intern este antiseptic respirator, antiseptic digestiv, antiseptic urinar, antibiotic cu spectru larg, stimulent digestiv, carminativ, antidepresiv, calmant psihic, antifungic, antitusiv.

Folosit extern este bronhodilatator, antitusiv, calmeaza nevralgiile, calmant psihic, stimulent al circulatiei sanguine, antibiotic, antiastmatic.

Recomandari

Intern se foloseste in cazuri de viroze respiratorii, bronsita, adjuvant in astm, accese de tuse productiva, tuse convulsiva, toxiinfectii alimentare, adjuvant in infectii urinare, infectii urinare rezistente la antibiotice.

Extern se utilizeaza in cazuri de crize de astm, rinita cronica si acuta, sinuzita, dureri reumatice si dureri musculare, pentru imbunatatirea circulatiei periferice, dezinfectarea aerului, imbunatatirea capacitatii de concentrare si a atentiei.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Esential Integral de Busuioc 10ml Life

Ulei Esential Integral de Busuioc 10ml Life

Intern se foloseste in cazuri de viroze respiratorii, bronsita, adjuvant in astm, accese de tuse productiva, tuse convulsiva, toxiinfectii alimentare, adjuvant in infectii urinare, infectii urinare rezistente la antibiotice. Extern se utilizeaza in cazuri de crize de astm, rinita cronica si acuta, sinuzita, dureri reumatice si dureri musculare, pentru imbunatatirea circulatiei periferice.

Da Nu