Ulei Esential de Tamaie 5ml Ellemental
search
  • Ulei Esential de Tamaie 5ml Ellemental
  • Ulei Esential de Tamaie 5ml Ellemental

Ulei Esential de Tamaie 5ml Ellemental

6424414012512 Ellemental

info Obtine o reducere. Detalii
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA CURENTA
Nota:
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(0)
Modalitati de livrare:
  • Curier Rapid
  • Livrare Gratuita Brasov
  • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
  • Sistem ramburs
  • Transfer bancar
  • Prin card la curier
  • Prin card online

Descriere

Tamaia (Frankincense sau Olibanum) autentica este rasina arborelui Boswellia carterii, care odata scursa (pentru vindecarea arborelui) se intareste in cateva saptamani. Este un ulei volatil pur obtinut prin distilare cu vapori de apa din rasina arborelui ce are proprietati terapeutice recunoscute.

Uleiul volatil de tamaie este o esenta pretioasa cu un buchet aromatic foarte complex, puternic inaltatoare si clarificatoare. Considerat cel mai vechi parfum din lume, cu un profil olfactiv cald, rasinos, lemnos, balsamic, picant si usor dulceag, are proprietati terapeutice renumite, fiind folosit in cosmetica, aromaterapie si parfumerie:

  • este regenerator si reparator cutanat;

  • are efecte de stimulare a organismului;

  • poate sustine sistemul natural imunitar;

  • ajuta la diminuarea anxietatii, calmeaza tensiunile;

  • este armonizator ce da o stare de bine;

  • amelioreaza starile obsesive legate de trecut;

  • sustine moderarea obsesiilor;

  • pregateste fiinta pentru ritualuri spirituale.

Ingrediente:

ulei din rasina de Boswellia carterii / Boswellia Carterii Gum Oil.

Tamaia (probabil din lat. Thymanea) este rasina unor specii de arbusti din specia Boswellia din India si Arabia de sud (Oman), care, prin incalzire, emana un miros placut de balsam. Recoltata in urma crestari scoartei arbustilor si solidificata, are forma unor boabe neregulate de culoare rosiatica sau galbuie care, prin ardere, produc un fum cu miros patrunzator, fiind folosita in ceremonii religioase. Arborii incep sa produca rasina cand au aproximativ 8-10 ani, aceasta fiind drenata ca o substanta laptoasa care se coaguleaza in contact cu aerul si este colectata manual. Gradul sau de calitate depinde de momentul recoltarii, rasina fiind sortata manual pentru calitate.

Mod de utilizare

Solutie solubila in alcool etilic si in ulei, se foloseste ca aromatizant si in parfumerie sau in formulari cosmetice ca cicatrizant, relaxant, regenerator, imunostimulator, antidepresiv sau reparator:

  • se dilueaza cu un ulei vegetal si se aplica pe piele prin masaj;

  • se adauga la un preparat pentru baie dispersabil si se toarna in apa calda;

  • este un ingredient adaugat la prepararea sapunurilor si a articolelor de toaleta;

  • se pune in difuzoare de aromaterapie, putand fi combinat cu alte uleiuri esentiale;

  • este si un component pentru prepararea parfumurilor;

  • se foloseste in aplicatii de odorizare a incaperilor;

  • este utilizat in amestecuri pentru ambianta spirituala.

Reteta - Ulei de masaj Balance

Este un ulei de masaj conceput pentru a fi folosit in mod special in cazuri de stari de anxietate, dureri de spate sau schimbari de dispozitie. Sustine revigorarea organismului.

Ingrediente necesare pentru 100g de ulei:

Faza A:

Preparare

  1. Se adauga pe rand intr-un pahar toate ingredientele retetei in ordinea data si se amesteca bine.

  2. Se transfera compozitia in recipientul dedicat.

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply