Nou
Ulei Esential de Litsea cubeba – Verbina 10ml Tonik Pharm

Ulei Esential de Litsea cubeba – Verbina Exotica 10ml Tonik Pharm

6427441001030

Produs nou

Tonik Pharm

9,50 lei

Descriere

Un ulei volatil pur de Litsea cubeba pentru uz alimentar, 100% natural. Este un produs care nu se aplica nediluat pe piele sau intern deoarece poate provoca arsuri. Se foloseste diluat, cate 2-3 picaturi in miere, sirop sau chiar apa, ca ingredient pentru prepararea compozitiilor cosmetice, in aromaterapie sau pentru parfumuri.

Stiati ca?

Verbina aromatica sau exotica (Litsea cubeba / litsea aromatica), may chang sau „piper de munte” la aborigenii Atayal din Taiwan, este un arbust vesnic verde de 5-12 metri inaltime din familia Lauraceae, originar din China, Indonezia, Taiwan si din alte zone din Asia de Sud-Est. Lemnul acestuia este uneori folosit pentru confectionarea mobilierului si a produselor mestesugaresti, partile vegetale fiind utilizate si in medicina, iar din fructul sau se extrage un ulei esential al carui componet principal este citralui (70-85% din ulei). Uleiul poate fi extras si din frunza dar de calitate mai scazuta. Acest ulei este folosit ca parfum sau aromatizant si ca materie prima in industria chimica, pentru sinteza vitaminei A si a unui parfum.

Actiuni:

tonic cutanat, usor astringent, antiinflamator, antibacterian, antiinfectios, calmant nervos, antidepresiv, parfumant cu note citrate.

Recomandari:

ten gras sau cu tendinta de acnee, probleme cutanate de natura infectioasa, micoze, artrite, tendinite, nevrite, reumatism

angoase, depresie, insomnie.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Esential de Litsea cubeba – Verbina Exotica 10ml Tonik Pharm

Ulei Esential de Litsea cubeba – Verbina Exotica 10ml Tonik Pharm

Un ulei volatil pur de Litsea cubeba pentru uz alimentar, 100% natural. Este un produs care nu se aplica nediluat pe piele sau intern deoarece poate provoca arsuri. Se foloseste diluat, cate 2-3 picaturi in miere, sirop sau chiar apa, ca ingredient pentru prepararea compozitiilor cosmetice, in aromaterapie sau pentru parfumuri.

Da Nu