PlantaVir Respirici 5ml Vivanatura

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

6426497001360

Produs nou

Vivanatura
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

`PlantaVir Respirici` este un complex de extracte naturale, intens si eficient pentru masca de protectie. Este un amestec de uleiuri esentiale cu efect purificator, bactrericid si virucid ce face aerul din masca de protectie usor de respirat, dilatand totodata si cornetele nazale prin care respiram. In aromoterapie se stie ca este importanta si starea pe care o genereaza in fiinta inhalarea vaporilor eterici din uleiurile esentiale, astfel incat efectul tonic si inviorator al acestui amestec amplifica agerimea mentala si eficienta in actiune.

Ingrediente:

Camphor, Camphene, Pinene, Thymol, Geraniol, Menthol, Limonene, Cineole, Methyl Salicylate, Citronellol, Terpineol, Eugenol, Linalool.

Mod de utilizare

Se pune cel putin o picatura din `PlantaVir Respirici` pe masca de protectie intr-o zona care nu va fi in contact cu pielea
(unele persoane pot fi mai sensibile), dar in functie de cat de puternic dorim sa fie efectul, putem folosi mai multe picaturi.

Precautii

Daca atingem ochii cu acest produs ne spalam pe fata cu apa calda si sapun. Putem apela si la ajutor medical, daca este cazul.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

PlantaVir Respirici 5ml Vivanatura

PlantaVir Respirici 5ml Vivanatura

Este un amestec de uleiuri esentiale cu efect purificator, bactrericid si virucid ce face aerul din masca de protectie usor de respirat, dilatand totodata si cornetele nazale prin care respiram.

Da Nu