Inhalator Nazal pentru Dureri de Cap Buzori

6090000246328

Produs nou

Buzori

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

Descriere

Inhalator nazal (creion) cu 6 uleiuri volatile cu actiune calmante si relaxante. Intr-un ambalaj practic de dimensiuni reduse, contine doar ingrediente naturale (uleiuri esentiale pure) cu efecte antiinflamatoare si antibacteriene recunoscote. Se poate folosi la orice ora, este indispensabil pe toata durata anului si nu da  dureri de cap sau alergii. Efecte: combinatia mbunatateste sistemul imunitar si pe cel respirator, reducand congestiile nazale. Calmeaza si diminueaza durerile de cap.

Ingrediente - Inhalator Nazal Dureri de Cap: 

ulei esential de cuisoare, ulei esential de menta, ulei esential de sucalipt ulei esential de rozmarin, ulei esential de lavanda si ulei esential de busuioc.

INCI: Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Ocimum Basilicum Oil.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Inhalator Nazal pentru Dureri de Cap Buzori

Inhalator Nazal pentru Dureri de Cap Buzori

Intr-un ambalaj practic de dimensiuni reduse, contine doar ingrediente naturale (uleiuri esentiale pure) cu efecte antiinflamatoare si antibacteriene recunoscote. Se poate folosi la orice ora, este indispensabil pe toata durata anului si nu da  dureri de cap sau alergii.

Da Nu