Gandire Clara – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life

Ultimele bucati in stoc!

6426316648745

Produs nou

Life
Obtine o reducere. Detalii

34,50 lei

Descriere

"Gandire Clara" este un amestec de uleiuri volatile in gama de produse "Life" a SC Bionovativ SRL, ce ne ajuta sa vedem limpede lucrurile, sa nu ne lasam influentati de eventualele emotii negative sau de aspectele irelevante ale situatiilor, putand lua astfel decizii optime. Stresul excesiv sau somnul neodihnitor, diferite probleme la nivelul tractului digestiv si infectiile respiratorii etc., sunt factori ce ne influenteaza gandirea, iar anumite uleiuri volatile ne pot ajuta in acest sens:

 • relaxeaza si induc un somn sanatos;

 • sustin digestia si secretia sucurilor digestive, precum si functionarea normala a tractului intestinal;

 • cresc imunitatea si puterea de aparare naturala a organismului.

 

Ingrediente:

ulei esential de lamaie (Citrus limon) – 4.5ml, ulei esential de chimen (Carum carvi) – 1.8ml, ulei esential de dafin (Laurus nobilis) – 1.2ml, ulei esential de menta (Mentha piperita) – 1ml, ulei esential de salvie (Salvia officinalis) – 0.8ml, ulei esential de lamae-verde (Citrus aurantifolia) – 0.5ml, ulei esential de trandafir (Rosa damascena) – 0.2ml.

 

Mod de administrare

Se iau cate 3-4 picaturi de 2 ori pe zi, dizolvate in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar.

Contraindicatii: copii, sarcina si alaptare, litiaza biliara, inflamatii biliare, ocluzii ale cailor biliare, afectiuni hepatice grave.

Produsul nu se administreaza diluat in apa.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Gandire Clara – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life

Gandire Clara – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life

"Gandire Clara" este un amestec de uleiuri volatile in gama de produse "Life" a SC Bionovativ SRL, ce ne ajuta sa vedem limpede lucrurile, sa nu ne lasam influentati de eventualele emotii negative sau de aspectele irelevante ale situatiilor, putand lua astfel decizii optime.

Da Nu