Compassion and Forgiveness – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life

Ultimele bucati in stoc!

6426316647755

Produs nou

Life
Obtine o reducere. Detalii

46,00 lei

Descriere

"Compassion and Forgiveness" este un amestec de uleiuri volatile in gama de produse "Life" a SC Bionovativ SRL, care induce o stare de compasiune si ne ajuta sa trecem peste anumite incercari mai dificile, sa iertam cu adevarat. Are in compozitie uleiuri esentiale de:

 • Pin: sustine functionarea normala a sistemului respirator, ajutand respiratia.

 • Rozmarin: da senzatia de energie, si sustine purificarea organismului.

 • Arbore-de-tamaie: sustine functia mentala.

 • Lavanda: relaxeaza, fiind utilila in cazuri de tensiune nervoasa, de neliniste si iritabilitate, sustine confortul abdominal in cazuri de stres temporar.

 • Musetel: relaxeaza si el si induce o stare de bine mental si fizic si un somn sanatos, alaturi de uleiurile esentiale de pin, eucalipt si lavanda fiind si de ajutor in cazul prezentei in organism a microorganismelor neprietenoase.

 

Ingrediente:

ulei esential de brad-siberian (Abies sibirica) – 2.15ml, ulei esential de bergamota-de-Italia (Citrus bergamia) – 2.05ml, ulei esential de pin (Pinus sylvestris) – 1.95ml, ulei esential de portocala-dulce de origine spaniola / Valencia (Citrus sinensis) – 1.6ml, ulei esential de rozmarin (Rosmarinus officinalis) – 1ml, ulei esential de eucalipt-brazilian (Eucalyptus maculata var. Citriodora) – 0.5ml, ulei esential de arbore-de-tamaie (Boswellia serrata) – 0.2ml, ulei esential de lavanda (Lavandula angustifolia) – 0.2ml, ulei esential de eucalipt (Eucalyptus globulus) – 0.2ml, salvie-dulce / serlai (Salvia sclarea) – 0.1ml, smirna (Commiphora myrrha) – 0.3ml, musetel (Matricaria chamomilla) – 0.02ml.

 

Mod de administrare

Se iau cate 3-4 picaturi de 2 ori pe zi, dizolvate in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar.

Produsul nu se administreaza diluat in apa.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Compassion and Forgiveness – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life

Compassion and Forgiveness – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life

"Compassion and Forgiveness" este un amestec de uleiuri volatile in gama de produse "Life" a SC Bionovativ SRL, care induce o stare de compasiune si ne ajuta sa trecem peste anumite incercari mai dificile, sa iertam cu adevarat.

Da Nu