Tinctura de Urzica pentru uz Intern 5oml Plantextrakt

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5944739000342

Produs nou

Plantextrakt
Obtine o reducere. Detalii

22,00 lei

Descriere

Tinctura de urzica (Urtica dioica) PlantExtrakt, un extract vegetal concentrat (TM-Tinctura mama) obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane din 950 g de planta intreaga inflorita, proaspata, de urzica la 1 l de tinctura. Este un suplimentul alimentar 100% natural ce sustine sanatatea aparatului renal, a aparatului digestiv, a pielii, a parului si a sangelui.

Tincturile mama sunt extracte hidro-alcoolice concentrate, obtinute din plante proaspete culese din habitatul lor natural, din zone nepoluate certificate ca zone ecologice, sau din culturi ecologice proprii. Se folosesc ca materii prime in homeopatie sau se administreaza ca atare in fitoterapie.

Urzica (Urtica dioica sau urzica vie) este o planta tamaduitoare ce are efecte diuretice si laxative, hemostatice (opreste sangerarea), antiseptice, emoliente si depurative, stimuleaza apetitul si cresterea parului. Urzica este indicata in boli de rinichi, regleaza tensiunea arteriala si nivelul de zahar in sange, combate reumatismul si anemia, vindeca ranile si ulcerul, stimuland totodata si cresterea parului. In stare proaspata, contine conţine 16 aminoacizi, vitamine (A, B1, B2, B3, B6, C, D, E, F, K, P), beta- sitosterol, minerale si oligoelemete ( Mg, Fe, Se, Zn, Na, I, Cu, S, etc), serotonina, histamina, enzima acetil-colin-transferaza.

Actiuni:

diuretic, detoxifiant general (drenor renal si digestiv), activator, nutritiv, antiinflamator, analgezic.

Recomandari:

eczeme si eruptii cutanate, tendinte hemoragice (in asociere cu tinctura de Coada soricelului), afectiuni renale si de prostata, ca activator pentru organisme obosite sau epuizate, tonic capilar. Aplicat extern se indica in arsuri (previne aparitia veziculelor si inflamatia).

Mod de administrare

Cate 30 picaturi de 3 ori pe zi diluate cu putina apa, in cure pentru refacerea organismului in periadele de primavara si toamna.

Asocieri recomandate:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Tinctura de Urzica pentru uz Intern 5oml Plantextrakt

Tinctura de Urzica pentru uz Intern 5oml Plantextrakt

Un extract vegetal (hidroalcoolic) concentrat obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane, continand 950g planta proaspata inflorita de urzica (Urtica dioica) la 1 litru de tinctura. Este un produs 100% natural ce sustine sanatatea sistemului circulator si a aparatului osteoarticular, a prostatei si a pielii.

Da Nu