Extract fara Alcool din Seminte Grapefruit cu Ag Coloidal 20ml Dacia Plant

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6421930320565

Produs nou

Dacia Plant

20,00 lei

Descriere

Solutie hidroglicerica pentru ingrijirea cavitatii bucale si a cailor respiratorii superioare ce se poate administra si persoanelor alergice la propolis. Contine uleiuri esentiale de calitate obtinute prin distilare in vapori de apa, astfel incat se pot administra si in uz intern, iar argintul coloidal din compozitie este obtinut prin electroliza si concentrare in vid. Produs fara coloranti si conservanti.

Ingrediente:

grapefruit (Citrus paradisi) - extract hidrogliceric (79,25%), argint coloidal - solutie apoasa cu microparticule de Ag incarcate cu sarcina electrica pozitiva cu concentraiia de 50 ppm (20%), amestec de uleiuri esentiale (ravensara (Ravensara aromatica – 60%), tea-tree (Melaleuca alternifolia – 30%), oregano (Origanum vulgare - 10%)) (0,75%).

Actiuni:

dezinfecteaza caile respiratorii superioare si cavitatea bucala, indepartarea mirosurilor neplacute ale gurii si improspateaza respiratia.

Mod de administrare:

copii de 3-7 ani cate 1-2 pufuri de 3 ori pe zi, copii de 7-15 ani cate 2-3 pufuri de 3 ori pe zi, adulti si tineri peste 15 ani cate 3-4 pufuri de 3 ori pe zi.

Precautii: in cazul contactului accidental cu ochii acestia se clatesc bine cu apa rece.

Produs 100% romanesc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Extract fara Alcool din Seminte Grapefruit cu Ag Coloidal 20ml Dacia Plant

Extract fara Alcool din Seminte Grapefruit cu Ag Coloidal 20ml Dacia Plant

Solutie hidroglicerica pentru ingrijirea cavitatii bucale si a cailor respiratorii superioare ce se poate administra si persoanelor alergice la propolis. Contine uleiuri esentiale obtinute prin distilare in vapori de apa, astfel incat se pot administra si in uz intern, iar argintul coloidal din compozitie este obtinut prin electroliza si concentrare in vid.

Da Nu