Supozitoare – Crema Solida cu Propolis 10buc Strong Life

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

6423798080490

Produs nou

Stronglife
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Crema solida in gama de produse StrongLife de la VitalPlant, ce hidrateaza si protejeaza mucoasa anala si pe cea vaginala. Aceste ovule calmeaza inflamatiile si grabesc procesul de reepitelizare in cazul fisurilor, hemoroizilor sau a iritatiilor vaginale. Au in compozitie propolis, ingredient activ natural de exceptie, cu multiple efecte vindecatoare asupra organismului uman.

 

Propolisul, numit si clei de albine, este o substanta rasinoasa aromata colectata de albine de pe mugurii si axilele frunzelor anumitor arbori si folosita pentru acoperirea peretilor interiori din stup si astuparea gaurilor si a crapaturilor stupului, pentru lipitul fagurilor de rame si acoperirea daunatorilor intrati si omorati in stup. Are proprietati terapeutice (bactericide, antivirale, antimicotice, antiinflamatorii, anestezice, analgezice, regeneratoare, antitoxice) cunoscute inca din Antichitate, avand si o actiune bioactiva puternica. Propolisul este folosit ca produs apicol terapeutic in medicina populara pentru tratarea diferitelor afectiuni, iar in Egiptul Antic era folosit pentru mumificarea cadavrelor. Contine un complex de antibiotice vegetale si elemente chimice de care organismul uman are nevoie (Fe, Zn, Cu, Co, Mn, Mo, Al, V, Ca, Si, St, Ba).

 

Ingrediente:

unt de cacao, propolis.

 

Mod de administrare

Se vor administra (dupa toaleta locala) 1-2 supozitoare/ovule pe zi, rectal sau vaginal, pana la 5 zile.

Contraindicatii: alergie oricare dintre ingrediente.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Supozitoare – Crema Solida cu Propolis 10buc Strong Life

Supozitoare – Crema Solida cu Propolis 10buc Strong Life

Crema solida ce hidrateaza si protejeaza mucoasa anala si pe cea vaginala, calmand inflamatiile si grabind procesul de reepitelizare in cazul fisurilor, hemoroizilor sau a iritatiilor vaginale. Are in compozitie propolis, ingredient activ natural de exceptie, cu multiple efecte vindecatoare asupra organismului uman.

Da Nu