Supozitoare – Crema Solida cu Laptisor de matca 10buc Strong Life

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

6423798080841

Produs nou

Stronglife
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Crema solida in gama de produse StrongLife de la VitalPlant, ce hidrateaza si protejeaza mucoasa anala si pe cea vaginala. Aceste ovule calmeaza inflamatiile si grabesc procesul de reepitelizare in cazul fisurilor, hemoroizilor sau a iritatiilor vaginale. Au in compozitie laptisor de matca, ingredient activ natural de exceptie, cu multiple efecte vindecatoare asupra organismului uman.

 

Laptisorul de matca este secretat in glandele hipofaringiene ale albinelor doici (cele mai tinere albine, in zilele a sasea si a patrusprezecea de viata), fiind folosit pentru a hrani toate larvele din colonie in primele trei zile de viata (dupa care acestea sunt hranite cu miere si polen) si reginele pe parcursul intregii vieti. Matca, fara a se diferentia la nastere de restul larvelor, este aleasa in functie de evolutia sa in primele trei zile de viata, pentru a fi in continuare hranita cu laptisor de matca. Drept urmare, durata vietii sale poate fi de 4-6 ani, in timp ce o albina lucratoare traieste in medie 40 de zile! Este un produs apicol de exceptie care are cel mai mare continut de vitamine raportat la unitatea de volum. Are proprietati imunostimulatoare si vindecatoare exceptionale, iar efectele sale asupra corpului uman sunt mai mult decat benefice.

 

Ingrediente:

unt de cacao, laptisor de matca.

 

Mod de administrare

Se vor administra (dupa toaleta locala) 1-2 supozitoare/ovule pe zi, rectal sau vaginal, pana la 5 zile.

Contraindicatii: alergie oricare dintre ingrediente.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Supozitoare – Crema Solida cu Laptisor de matca 10buc Strong Life

Supozitoare – Crema Solida cu Laptisor de matca 10buc Strong Life

Crema solida ce hidrateaza si protejeaza mucoasa anala si pe cea vaginala, calmand inflamatiile si grabind procesul de reepitelizare in cazul fisurilor, hemoroizilor sau a iritatiilor vaginale. Are in compozitie laptisor de matca, ingredient activ natural de exceptie, cu multiple efecte vindecatoare asupra organismului uman.

Da Nu