Sirop de Tuse cu Miere 250ml Albeena

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6425281001050

Produs nou

Albeena

22,50 lei

Descriere

Sirop de Tuse cu Miere Albeena, un  produs terapeutic suta la suta natural cu efect de calmare a gatului si a cailor respiratorii. Remediu eficient pentru iritatii provocate de tuse si dureri asociate cu acestea, nu are conservanti sau coloranti artificiali, este un supliment alimentar si trebuie sa completeze un regim alimentar variat si echilibrat. Ingrediente: Miere de albine, extracte hidroglicerice de: Patlagina (Plantaginis lanceolatae folium), Nalba-mare (Althaeae radix), Isop (Hyssopi herba), Ghimbir (Zingiberis radix), sirop de zahar invertit, acid lactic (acidifiant).

Recomandari - Sirop de Tuse cu Miere:

favorizeaza expectoratia si fluidifica secretiile bronsice, este antiinflamator, antispastic, emolient si antiseptic, susține recuperarea capacitatii respiratorii, amelioreaza starea de uscaciune a mucoaselor, este adjuvant în inflamatiile produse de infectii virale sau bacteriene, este indicat pentru tusea seaca, iritatii ale gâtului si raguseala.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Sirop de Tuse cu Miere 250ml Albeena

Sirop de Tuse cu Miere 250ml Albeena

Este un  produs terapeutic suta la suta natural cu efect de calmare a gatului si a cailor respiratorii. Remediu eficient pentru iritatii provocate de tuse si dureri asociate cu acestea, nu are conservanti sau coloranti artificiali, este un supliment alimentar si trebuie sa completeze un regim alimentar variat si echilibrat.

Da Nu