Quinton Nazal Action Plus Spray 100ml Eau de Quinton

8437004649164

Produs nou

Quinton

62,50 lei

Descriere

Quinton Nazal Action Plus Spray este solutie hipertonica destinata igienii nazale ce contine apa marina recoltata dintr-un loc al Oceanului Atlantic bogat in fitoplancton si zooplancton, sterilizata printr-un sistem de microfiltre (filtre de 0,22 microni) si diluata cu apa de izvor pur alpin. Apa marina inglobata in produs contine toate mineralele de care organismul uman are nevoie, in conditiile in care hrana moderna asigura o cantitate din ce in ce mai mica din ele. Produsul respecta protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

Sprayul Action Plus curata cavitatea nazala, hidrateaza si stimuleaza mucoasa rinofaringiana si penetreaza in profunzime unde actioneaza prin micro-nutrientii din apa de mare. 

Indicatii - Quinton Nazal Action Plus Spray:

rinofaringita, rinita si sinuzita obstructiva si mucoase nazale uscate, adjuvant in tratamente ORL si pediatrice. Este recomandat cu precadere in boli acute.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Quinton Nazal Action Plus Spray 100ml Eau de Quinton

Quinton Nazal Action Plus Spray 100ml Eau de Quinton

O solutie hipertonica destinata igienii nazale. Produsul contine apa marina recoltata dintr-un loc al Oceanului Atlantic bogat in fitoplancton si zooplancton, diluata cu apa de izvor pur alpin,  Apa marina inglobata in produs contine toate mineralele de care organismul uman are nevoie, in conditiile in care hrana moderna asigura o cantitate din ce in ce mai mica din ele.

Da Nu