Vitamina C Lipozomala cu aroma de cirese, Ascolip 500mg 30dz Liposhell
search
 • Vitamina C Lipozomala cu aroma de cirese, Ascolip 500mg 30dz Liposhell

Vitamina C Lipozomala cu aroma de cirese, Ascolip 500mg 30dz Liposhell

5907480721973 LIPOSHELL
115,00 lei
In Stoc

info Obtine o reducere. Detalii
Nota:
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(0)
Modalitati de livrare:
 • Curier Rapid
 • Livrare Gratuita Brasov
 • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
 • Sistem ramburs
 • Transfer bancar
 • Prin card la curier
 • Prin card online

Descriere

30 de pliculete de 500mg de vitamina C obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate Liposhell, care o protejeaza de sucurile gastrice, ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie. Studiile stiintifice au dovedit ca Vitamina C lipozomala are o absorbtie intestinala mai accelerata si protejeaza mai bine tiroida in fata agentilor iritanti, prin comparatie cu Vitamina C clasica. Suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente functionale eficiente, simple, administrate pe cale orala, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

Vitamina C este esentiala pentru dezvoltarea normala a organismului si pentru mentinerea unui numar mare de functii vitale ale acestuia, iar corpul uman nu poate sa produce propria vitamina C. El trebuie sa o obtina din alimente si suplimente alimentare, iar vitamina C lipozomala obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate Liposhell, care o protejeaza de sucurile gastrice, ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.

Avantajele Vitaminei C Lipozomale

 • Vitamina C lipozomala este de inalta calitate;

 • are o incapsulare prelungita si stabila a vitaminei C;

 • are biodisponibilitate crescuta;

 • este transportata sub forma nemodificata in organism (protectie impotriva factorilor care produc degradarea: oxigen, suc gastric);

 • penetreaza mai usor in organele / tesuturile specifice (transport tintit);

 • este mentinut pe termen lung un nivel ridicat de vitamina C in zona tinta.

Vitamina C Lipozomala Ascolip Liposhell poate fi utilizata pe scara larga in perioade cu imunitate redusa, de persoane expuse la stimuli cronici de stres, de cei care duc un stil de viata intens, dupa efort fizic si pentru infrumusetare. Vitamina C este considerata o vitamina a frumusetii, ea contribuind la formarea normala a colagenului (componenta vitala a pielii) si la regenerarea formei reduse de vitamina E.

Lipozomii

 • Membranele celulare sunt formate din lipide si proteine, elementul structural fundamental al lor fiind dublul strat lipidic care se comporta ca o bariera impenetrabila pentru majoritatea moleculelor aqua-solubile. Proteinele membranare, asociate dublului strat lipidic, asigura functionalitatea membranei, iar lipidele din aceasta membrana sunt de 3 tipuri, fosfolipide, glicolipide si steroli (cel mai cunoscut dintre steroli este colesterolul).
 • Fosfolipidele sunt utilizate pentru producerea lipozomilor si sunt de origine vegetala, de exemplu, din floarea-soarelui, iar lipozomii fuzioneaza cu membranele celulare datorita asemanarii lor structurale.
 • Deci, lipozomii sunt vezicule lipidice ale caror straturi exterioare sunt formate din membrane duble (ce au in componenta lor fosfolipide, glicoproteine si steroli), similare tuturor membranelor biologice ale corpului, ele putand transporta in interiorul lor substante diferite, indiferent de sarcina, marimea sau structura acestora. Aceste substante transportate de lipozomi sunt astfel protejate de enzimele proprii ale organismului in tractul digestiv si, intr-o oarecare masura, chiar si de acidul gastric.
 • Scopul lipozomilor este sa atinga fluxul sanguin prin intermediul celulelor epiteliale mucoase si intestinale. Un lipozom poate fuziona cu celulele si ii poate livra direct ingredientul activ, acest lucru ducand la o absorbtie aproape completa a acestuia! Prin aceasta absorbtie imbunatita, biodisponibilitatea poate fi semnificativ crescuta, iar impactul unei substante este optimizat.

Actiuni:

creste absorbtia fierului si contribuie la: formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, dintilor, gingiilor si a pielii, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemelor imunitar si nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Ingrediente/doza (plic):

agenti de incarcare - glicerol si apa, ascorbat de sodiu - 500mg/ 625%VNR*, lecitina de soia (Glycine hispida), lecitina de rapita (Brassica napus), aroma naturala de cirese (propilenglicol), stabilizator - pectina, corector de aciditate - acid citric. *Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011.

Mod de utilizare

Se ia cate 1 plic pe zi, dizolvat in putina apa rece.

Precautii

 • femeile gravide sau cele care probabil vor ramane gravide, cele care alapteaza, persoanele cu o predispozitie la formarea de pietre la rinichi sau la tulburari ale metabolismului fierului sa consulte un specialist inainte de a lua acest remediu.

 • consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Contraindicatii: persoane alergice la soia.

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

DIY ser de fata cu vitamina C

Secretul pentru un ten perfect: colagen, deci vitamina C

Vitamina C lipozomala - uita de suplimentele traditionale!

Vitamine lipozomale - ce sunt si ce beneficii au

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply