Polygemma Nr.13 Piele-Detox 50ml Plantextrakt

5944739124246

Produs nou

Plantextrakt

27,50 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Descriere

Polygemma 13 PlantExtrakt este o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de platan, seva de mesteacan si muguri de nuc, ce sustine curatarea tenului si a pielii prin actiune detoxifianta. Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiratiei, pielea si mucoasele sanatoase nelasand sa treaca agentii microbieni si virali din mediul exterior, catre mediul intern.

Actiune principala: dermoprotectoare, antiseptica, regularizanta a secretiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanata. Alte efecte: antiinfectios si cicatrizant la nivelul mucoaselor si a pielii, efecte benefice in caz de piele inelastica, lipsita de stralucire, in celulita, caderea parului si in dermatozele de data recenta.

Mod de administrare Polygemma Nr.13:

Se administreaza cate 2 ml diluati in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz inainte de mese. Se administreaza in cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizandu-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar si la nivel renal.

 • Pentru persoanele care au manifestat in ultimul an afectiuni cutanate, pentru adolescenti sau pentru persoanele a caror functie de detoxifiere cutanata trebuie stimulata, se recomanda cure de 1-2 luni (cate 2 ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie.

 • Pentru intretinerea sanatatii pielii si mucoaselor, este suficienta o cura anuala, de o luna de zile.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Polygemma Nr.13 Piele-Detox 50ml Plantextrakt

Polygemma Nr.13 Piele-Detox 50ml Plantextrakt

Polygemma 13 PlantExtrakt este o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de platan seva de mesteacan si muguri de nuc ce sustine curatarea tenului si a pielii prin actiune detoxifianta

Da Nu