Polygemma Nr.11 Ficat-Detoxifiere 50ml Plantextrakt

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5944739124260

Produs nou

Plantextrakt
Obtine o reducere. Detalii

44,00 lei

Descriere

Polygemma 11 `Ficat Detoxifiere` este un complex gemoterapic ce sustine functia de detoxifiere a ficatului. Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substante fiind transformate in forme chimice simplificate, pregatite pentru eliminare la nivel renal. Un ficat obosit va permite sa ajunga in sange substante netransformate si o serie de toxine.

Ingrediente:

100g contin extracte gemoterapeutice 1:20 din (muguri de alun* (Corylus avellana) MG – 15g, mladite de ienupar* (Juniperus communis) MG – 10g, mladite de rozmarin* (Rosmarinus officinalis) MG - 5g. Contine 15% vol. alcool etilic din cereale si 45% glicerina. *planta recoltata ecologic.

Extractul gemoterapic din muguri de alun sustine refacerea tesutului hepatic fibrosclerozat si refacerea elasticitatii tesutului pulmonar.

Extractul gemoterapic din mladite proaspete de ienupar (Juniperus communis) actioneaza la nivelul ficatului, al aparatului urinar si a celui osteoarticular, al tract gastrointestinal, al sistemului vascular. El sustine functia de detoxifiere a ficatului, functiile rinichilor si ajuta la eliminarea calculilor oxalo-calcici.

Mladitele de rozmarin sustin buna functionare a ficatului si a bilei, ajuta la scaderea nivelului colesterolului si al trigliceridelor, intaresc organismul si stimuleaza memoria si capacitatea de concentrare.

Valoare energetica: 1.91 kcal/g.

Actiuni:

 • hepatoprotector;

 • sustine eliminarea catabolitilor (substantele rezultate in urma proceselor de dezasimilatie) toxici;

 • coleretic si colagog;

 • sustine restaurarea elasticitatii tesutului hepatic;

 • hipocolesterolemiant, antiinflamator, cicatrizant si antioxidant.

Mod de administrare:

Se administreaza cate 2-3 ml diluati in putina apa, de 2 ori pe zi dimineata si la pranz inainte de mese, in cure de 1-2 luni repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie. Se realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel hepatic, dar si la nivel renal si respirator.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Detoxifierea – un procedeu necesar pentru sanatatea noastra

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2022-06-20

Detoxifiere

Folosesc polygemma nr.11 ficat-detoxifiere de 3 luni la recomandarea unui medic naturist, se administreaza de 2 ori pe zi ,dimineata si la pranz inainte de mese.
Avand un ficat marit si obosit,plin de toxine dupa administrarea acestui remediu naturist am simtit usor,usor o imbunatatire asupra ficatului,refacand analizele.

   Comentariul tau

   Polygemma Nr.11 Ficat-Detoxifiere 50ml Plantextrakt

   Polygemma Nr.11 Ficat-Detoxifiere 50ml Plantextrakt

   Polygemma 11 `Ficat Detoxifiere` este un complex gemoterapic ce sustine functia de detoxifiere a ficatului. Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substante fiind transformate in forme chimice simplificate, pregatite pentru eliminare la nivel renal.

   Da Nu