Polygemma 14 - Articulatii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5944739124239

Produs nou

Plantextrakt
Obtine o reducere. Detalii

44,00 lei

Descriere

Polygemma numarul 14 `Articulatii Detoxifiere` PlantExtrakt este un supliment alimentar cu o combinatie de extracte gemoterapeutice indicate pentru detoxifiere la nivel articular si renal. Produsul mentine sanatatea tesuturilor conjunctive imbunatatind functia articulatiei. In acest fel se pastreaza flexibilitatea articulatiilor pana la varsta inaintate, sunt atenuate sau evitate durerile si inflamatiile articulatiilor.

Ingrediente:

extracte gemoterapice (muguri de frasin (Fraxinus excelsior) MG (1:20), seva de mesteacan MG (1:20), scoarta de salcie (salcie alba) MG (1:20), muguri de jneapan (Pinus montana) MG (1:20)). Contine alcool etilic din cereale 22% vol. si glicerina 55%.

Valoare energetica: 2.305 kcal/g.

Actiuni:

antiinflamatoare, depurativa (sustine eliminarea acidului uric si a ureei ce prin depuneri la nivelul articulatiilor duc la rigidizarea lor).

Mod de administrare:

Se administreaza cate 2ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz inainte de masa, diluati in putina apa. Se tin cure de 1-2 luni, repetate la nevoie.

??

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Detoxifierea ? un procedeu necesar pentru sanatatea noastra

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Polygemma 14 - Articulatii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt

Polygemma 14 - Articulatii Detoxifiere 50ml PlantExtrakt

Polygemma Nr.14 articulatii si detoxifiere, o combinatie de extracte gemoterapeutice din muguri de frasin si de jneapan, seva de mesteacan si scoarta de salcie, pentru mentnerea flexibilitatii articulatiilor.

Da Nu