Ginkgo Biloba Ginseng Fiole 10

Acest produs nu mai este in stoc

6919773001050

Produs nou

Diversi producatori
Obtine o reducere. Detalii

15,00 lei

Descriere

Extract lichid 100% natural de Gingko biloba si Panax ginseng, ce poate contribui la functionarea normala a creierului si a inimii. Nu contine cofeina sau arome artificiale.

Produsul este obtinut pe baza de extracte hidroalcoolice din Ginkgo biloba (cea mai veche specie de planta de pe Pamant - considerata o adevarata fosila vie) si Panax ginseng (din plante cu varsta de peste 6 ani, crescute pe Muntele Changbai din Nord-Estul Chinei), pe baza unei metode stiintifice originale. Consumat timp indelungat, poate creea premisele pentru sustinerea durabila a sanatatii organismului.

Continut: extract din frunze de Ginkgo biloba 3000mg, pulbere din radacini de Panax Ginseng 500mg, alcool 0.3%, miere de albine pana la 10ml.

Mod de administrare: 1-2 fiole pe zi.

Contraindicatii: produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor sub 12 ani, precum si persoanelor cu probleme de coagulare a sangelui ( hemofilie).
Atentie:

 • Poate interactiona cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, diuretice tiazidice, anticonvulsivante, antidiabetice (inclusiv insulina), inhibitori ai monoaminoxidazei, antiinflamatoare non-steroidine la administrarea concomitenta.

 • A se intrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore inainte de orice interventie chirurgicala.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Panax Ginseng si beneficiile lui pentru sanatate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-01-11

L-am folosit cu brio in problemele neurologice ale mamei mele...din pacate le gasesc greu in formula asta si de obicei la comanda...dar au inlocuit foarte bine tanakanul...acum sunt eu la rand...si bine ca v-am gasit !!!

   Comentariul tau

   Ginkgo Biloba Ginseng Fiole 10

   Ginkgo Biloba Ginseng Fiole 10

   Extract lichid 100 natural de Gingko biloba si Panax ginseng ce poate contribui la functionarea normala a creierului si a inimii Nu contine cofeina sau arome artificiale

   Da Nu