Produs Gemoterapic – Muguri de Castan Comestibil 50ml Plantextrakt

5944739000571

Produs nou

Plantextrakt
Obtine o reducere. Detalii

32,50 lei

Descriere

Produs gemoterapic din muguri de castan comestibil`, un supliment alimentar obtinut din muguri proaspeti de castan comestibil (Castanea vesca) prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Sustine ameliorarea circulatiei venoase (edeme, varicozitati, varice) si limfatice, reduce blocajele limfatice (tulburari circulatorii venoase ce se manifesta in perioada menopauzei sau datorate contraceptivelor, celulitei, cefaleei congestive la menopauza etc).

Ingrediente:

extract hidro-glicero-alcoolic (alcool etilic 96% vol. obtinut din cereale, glicerina, apa purificata) din muguri de castan-comestibil (Castanea vesca) - 0.5%. Contine alcool etilic de cereale 33% din volum.

Mod de utilizare

Se recomanda adultilor cate 2ml (1ml = 25 picaturi) in putina apa, de 3 ori pe zi inainte de mese, iar in caz de asociere cu alte produse gemoterapice, 2ml in putina apa o data pe zi, inainte de masa.

Se fac cure de 1-3 luni de zile care se pot repeta dupa 1-2 luni de pauza.

Valori nutritionale/g:

Energie: 12.39kJ / 2.96kcal.Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Produs Gemoterapic – Muguri de Castan Comestibil 50ml Plantextrakt

Produs Gemoterapic – Muguri de Castan Comestibil 50ml Plantextrakt

Sustine ameliorarea circulatiei venoase (edeme, varicozitati, varice) si limfatice, reduce blocajele limfatice (tulburari circulatorii venoase ce se manifesta in perioada menopauzei sau datorate contraceptivelor, celulitei, cefaleei congestive la menopauza etc).

Da Nu