Produs Gemoterapic - Mar Paduret 50ml Plantextrakt

Acest produs nu mai este in stoc

5944739126653

Produs nou

Plantextrakt

23,50 lei

Descriere

Extractul din muguri de mar paduret (Malus sylvestris) MG=D1 este un macerat glicerinic obtinut din muguri proaspeti de mar paduret. Un supliment alimentar ce sustine sistemul nervos central, sistemul circulator si pe cel hormonal.

Ingrediente:

extract hidro-glicero-alcoolic (alcool etilic 96% vol. obtinut din cereale, glicerina, apa purificata) din muguri de mar paduret* (Malus sylvestris) – 0.5%. Contine alcool etilic de cereale 18% din volum.

Valoare energetica:

1.78 kcal/g – 7.45 kJ/g.

Actiuni:

protector vascular, antioxidant, detoxifinat general, depurativ, antiinflamator, alcalinizant, sustine actiunea progesteronului.

Indicatii:

astenie fizica si psihica, suprasolicitatre fizica si intelectuala (concentrare dificila), pentru reglarea permeabilitatii vasculare, a tensiunii arteriale si a nivelului de hormoni steroizi.

Mod de administrare

Se iau cate 2ml de 2 ori pe zi (dimineata si seara) diluati in putina apa. Se tin cure de 1-3 luni care se pot repeta dupa o pauze de 1-2 luni.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Produs Gemoterapic - Mar Paduret 50ml Plantextrakt

Produs Gemoterapic - Mar Paduret 50ml Plantextrakt

Extractul din muguri de mar paduret (Malus sylvestris) MG=D1 este un supliment alimentar ce sustine sistemul nervos central, sistemul circulator si pe cel hormonal.

Da Nu