Hofigal Gemoderivat 1DH Muguri de Coacaz Negru 30monodozeX2ml

5944723002833

Produs nou

Hofigal

15,50 lei

Descriere

30 de monodoze cu extract glicerinohidroalcoolic din muguri de coacaz negru (ribes nigrum), supliment alimentar ce furnizeaza substantele bioactive necesare in completarea dietei pentru stimularea activitatii glandelor suprarenale. Produsul determina cresterea nivelului de corticosteroizi prin eliberarea de substante care se comporta aproape ca un „cortizon natural” (actiune cortizon-like) fara a avea toxicitate. Ingrediente: o monodoza contine 2.0ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH (1:10) din muguri proaspeti de coacăz negru (Ribes nigrum). Contine alcool etilic de cereale 45% volum. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii la dozele si modul de administrare recomandat, dar in sarcina, alaptare si pentru copii de pana la 7 ani este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Mod de administrare

Cate 1 monodoza de 2-3 ori pe zi, diluata intr-o lingura de apa cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului. Preparatul se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Hofigal Gemoderivat 1DH Muguri de Coacaz Negru 30monodozeX2ml

Hofigal Gemoderivat 1DH Muguri de Coacaz Negru 30monodozeX2ml

Supliment alimentar ce furnizeaza substantele bioactive necesare in completarea dietei pentru stimularea activitatii glandelor suprarenale. Produsul determina cresterea nivelului de corticosteroizi prin eliberarea de substante care se comporta aproape ca un „cortizon natural” (actiune cortizon-like) fara a avea toxicitate.

Da Nu