Citromicina Extract Glicerinic din Samburi de Grapefruit 10ml Aromscience

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6426316000161

Produs nou

Arom Science

21,50 lei

Descriere

Citromicina Extract Glicerinic din Samburi de Grapefruit - un produs 100% natural, fara solventi sintetici sau adaosuri chimice, obtinut din plante proaspete. Efecte: este un antibiotic cu spectru larg de actiun si antiviral, sustine buna functinare a sistemului imunitar si la mentinerea microflorei echilibrate la nivelul tubului digestiv si a pielii. Indicatii: in uz intern se foloseste in caz de calculi renali si infectii urinare, pentru eliminarea metalelor grele, pentru hipertensiune, colesterol si trigliceride, in tahicardie si ischemie cardiaca, candidoza, toxiinfectii alimentare, enterocolita,  amigdalita, bronsita, tuberculoza, laringita, pneumomii, rinita, sinuzita, gripa si este adjuvant in HIV si hepatita virala. In uz extern: micze, herpes, afte bucale, negi. Mod de administrare: uz intern: copii -  cate 3-5 picaturi si adultii - cate 7-10 picaturi de 1-3 ori pe zi, diluate in apa. In uz extern, unde este cazul, extractul se aplica nediluat pe locul afectat.

Ingrediente - Citromicina Extract Glicerinic din Samburi de Grapefruit:

Grapefruit - Citrus grandia samburi si Citrus paradisi pericarp - extract glicerinat (glicerina vagatala) cu minim 400 mg / 100ml bioflavovoide - 99.7%*, Grapefruit - Citrus paradisi - ulei esential din pericarp - 0.3%. *din agricultura ecologica.

Precautii si contraindicatii: nu se administreaza intern pacientilor ce iau anticoagulante, nu se aplica dediluat pe mucoase, nu se aplica in ureche.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Citromicina Extract Glicerinic din Samburi de Grapefruit 10ml Aromscience

Citromicina Extract Glicerinic din Samburi de Grapefruit 10ml Aromscience

Este un antibiotic cu spectru larg de actiun si antiviral, sustine buna functinare a sistemului imunitar si la mentinerea microflorei echilibrate la nivelul tubului digestiv si a pielii. 

Da Nu