Extract Hidroalcoolic Branca Ursului 200ml Dacia Plant

6421930210576

Produs nou

Dacia Plant

31,00 lei

In stoc

Nu contine gluten Nu contine Zahar

Descriere

Produsul are efect vitalizant, virilizant si fertilizant, fiind recomandat in sterilitate masculina si feminina, impotenta hormonala si vasculara, frigiditate. Ingrediente: extract 1:6,7 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 52/48 in raport de masa) din radacini si seminte de branca-ursului (Heracleum sphondylium). Contribuie la:
  • sustinerea activitatii secretorie a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei;
  • cresterea libidoului si vitalitatea organismului la ambele sexe;
  • optimizarea numarul de spermatozoizi;
  • reducerea starilor de oboseala, epuizare si surmenaj;
  • imbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului.
Contraindicatii: hipertrofie benigna de prostata (adenom de prostata), fibrom uterin, cancere genitale, sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului. Precautii: in cazul persoanelor cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa. Mod de administrare: se administreaza adultilor cate 1-3 lingurite de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei. Se recomanda administrarea produsului pe perioade de minim 30 de zile. Produs in Romania de Dacia Plant SRL. Tara de provenienta: Romania.

Recenzii

Scrie o recenzie

Extract Hidroalcoolic Branca Ursului 200ml Dacia Plant

Extract Hidroalcoolic Branca Ursului 200ml Dacia Plant

Branca ursului tinctura Dacia Plant solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium

Produse asemanatoare