Ceai Schinel 50g Anima Plant

6090000203833

Produs nou

Anima Plant

6,50 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Descriere

Ceai Schinel Anima Plant - este o planta de cultura cunoascuta sub mai multe denumiri populare, iarba amara, sofran salbatic sau scai amar. In tratamentele naturiste se foloseste sub forma de macerat la rece sau pulbere din planta, actiunea acestora fiind antiseptica, cicatrizanta si trofica in uz extern. In uz intern creste secretia sucului gastric (creste pofta de mancare), imbunatateste digestia, curata organismul de toxine (este depurativ), scade febra. Actiuni: creste pofta de mancare si secretiile gastrice (regleaza activitatea gastrointestinala), este dezinfectant, antibiotic, depurativ, febrifug, stimuleaza sistemul nervos si este sedativ al durerilor reumatismale.

Indicatii - Ceai Schinel:

-uz extern: degeraturi, ulceratii, arsuri;

-uz intern: afectiuni hepatice, biliare, renale si respiratorii, anaciditate, anorexie, atonie gastrica, constipatii cronice, disgravidie, dureri reumatismale, edeme, hipoaciditate gastrice.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai Schinel 50g Anima Plant

Ceai Schinel 50g Anima Plant

Ceai Schinel Anima Plant, - este o planta de cultura cunoascuta sub mai multe denumiri populare, iarba amara, sofran salbatic sau scai amar. In tratamentele naturiste se foloseste sub forma de macerat la rece sau pulbere din planta.

Da Nu