Ceai din Fructe de Coriandru 50g AdNatura

Ultimele bucati in stoc!

6422875000673

Produs nou

Ad Natura
Obtine o reducere. Detalii

4,70 lei

Descriere

Fructele de coriandru contin ulei volatil in care predomina linaloolul, glicozide flavonoidice, acid cafeic si clorogenic, taninuri, zaharuri, proteine si mucilagii.

Actiuni:

sustine apetitul si digestia, spasmolitic si bronhodilatator, carminativ, antiinflamator la nivelul pielii, sustine sistemul imunitar.

Recomandari:

tulburari dispeptice cu spasme usoare ale tractului gastrointestinal, balonare si flatulenta, plagi, artrite si reumatism.

Mod de utilizare

Pentru administrare interna se prepara infuzie din 1 l-ta de planta peste care se toarna 250ml de apa clocotita, se acopera si se lasa la infuzat 10-15 minute dupa care se strecoara; se beau 2-3 cani pe zi. In cazul plagilor se spala locul cu macerat sau infuzie de planta, iar in artrite si reumatism se administreaza sub forma de cataplasme.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Utilizarea condimentelor in diverse preparate si remedii naturale

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai din Fructe de Coriandru 50g AdNatura

Ceai din Fructe de Coriandru 50g AdNatura

Coriandrul sustine apetitul si digestia, spasmolitic si bronhodilatator, carminativ, antiinflamator la nivelul pielii, sustine sistemul imunitar. Recomandari: tulburari dispeptice cu spasme usoare ale tractului gastrointestinal, balonare si flatulenta, plagi, artrite si reumatism.

Da Nu