Ceai din Coaja de Salcie 50g Ceaiul Casei

6422322001321

Produs nou

Ceaiul Casei

3,00 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Descriere

Ceai din scoarta (coaje) de salcie, supliment alimentar produs de Trident Coprimex. Coaja de salcie contine salicozida, substanta ce sa descompune in organism rezultand acidul salicilic (aspirina naturala), amidon, proteine, lipide, tanin, celuloza, substante minerale si vitamine. Actiuni: tonic, antiseptic, antiiinflamator, sedativ, astringent, antireumatic. Folosita popular pentru alungarea durerilor, salcia are efecte pozitive in reumatism, viroze, nevralgii, depresii, rani si ulceratii.

Stiati ca: numita popular si rachita este un arbore ce creste in locuri umede (pe malul apelor, in lunci etc.) dar si in orase (prin parcuri). Romantica, salcia este unul dintre arborii folositi in silvoterapie, 'terapia cu copaci'. Energia sa pozitiva (emanata de salcie) reface organismul, vindeca migrenele, relaxeaza, in preajma salciei furia si oboseala disparand.

Va recomandam produsul Ceai din Coaja de Salcie 50g Ceaiul Casei!

Produs in Romania de Trident Coprimex.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai din Coaja de Salcie 50g Ceaiul Casei

Ceai din Coaja de Salcie 50g Ceaiul Casei

Ceai din scoarta (coaje) de salcie, supliment alimentar produs de Trident Coprimex. Coaja de salcie contine salicozida, substanta ce sa descompune in organism rezultand acidul salicilic (aspirina naturala), amidon, proteine, lipide, tanin, celuloza, substante minerale si vitamine.

Da Nu