Ceai de Conuri de Hamei 30g Viotea

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

6421804002597

Produs nou

Viotea
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Ceai din conuri de hamei (Humulus lupus) de la Viotea, apreciate in timp ca diuretic sau afrodisiac. Conurile de hamei sunt de fapt inflorescentele de tip ament ale plantei Humulus lupulus L., bogate in substante amare, taninuri condensate polifenolice, ulei esential, aminoacizi, substante estrogene, grasimi, saruri minerale etc.

Actiuni:

sedativ, anafrodisiac, tonic aperitiv, stomahic, diuretic, stimulent al secretiei biliare si ajuta la eliminarea bilei in intestin.

Recomandari:

hiperexcitabilitate nervoasa si sexuala, insomnii, anorexie, anemie, tulburari digestive, guta, diskinezie biliara, colecistite.

Mod de administrare

Peste 1 lingurita de produs se toarna o cana de apa clocotita, se acopera 10 minute, se strecoara si se consuma la temperatura camerei. Se bea 1 cana de infuzie seara, cu 30 minute inainte de culcare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai de Conuri de Hamei 30g Viotea

Ceai de Conuri de Hamei 30g Viotea

Conurile de hamei sunt de fapt inflorescentele de tip ament ale plantei Humulus lupulus L., bogate in substante amare, taninuri condensate polifenolice, ulei esential, aminoacizi, substante estrogene, grasimi, saruri minerale etc.

Da Nu