Ceai Oolong Bio 20dz Clearspring

Acest produs nu mai este in stoc

5021554001638

Produs nou

Clearspring

22,00 lei

EcologicVegan

Descriere

Din gama de ceaiuri traditionale japoneze de la Clearspring va prezentam ceaiul ecologic Oolong, acum intr-o noua prezentare. Oolong are o aroma florala relaxanta cu o usoara nota de fum si nu este de loc amar. Cunoscut si ca "ceai albastru", se situeaza la jumatatea distantei intre ceaiul verde si cel negru. Procesul sau de productie presupune fermentarea partiala a ceaiului urmata de aburirea sa, pentru dezvoltarea unei note usoare de fum si a unei arome subtile bogate, iar ambalarea este facuta acum cu pliculete fara OMG intr-un ambalaj sustenabil (durabil), fara folosirea capselor si utilizand sireturi din bumbac 100%. Si cutia exterioara este reciclabila si tiparita cu cerneala pe baza vegetala.

Ingrediente:

frunze de ceai verde fermentate partial*. *ingredient cultivat ecologic.

Recomandari

Ceaiul oolong este potrivit la orice moment al zilei, dar in Est este servit de obicei dupa mese ca ceai digestiv.

Preparare

Pentru o persoana se foloseste un pliculet de ceai. Se adauga apa clocotita si se infuzeaza doar 1-2 minute, pentru a pastra cea mai buna aroma.

Produs/Cultivat in Japonia.
Tara de provenienta: Anglia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai Oolong Bio 20dz Clearspring

Ceai Oolong Bio 20dz Clearspring

Din gama de ceaiuri traditionale japoneze de la Clearspring va prezentam ceaiul ecologic Oolong, acum intr-o noua prezentare. Oolong are o aroma florala relaxanta cu o usoara nota de fum si nu este de loc amar. Cunoscut si ca "ceai albastru", se situeaza la jumatatea distantei intre ceaiul verde si cel negru.

Da Nu