Ceai Negru Classic Tea Collections - 40dz Akbar

5014176001421

Produs nou

Akbar

Descriere

4 sortimente de ceai negru Akbar de calitate premium, cate 10 pliculete de 2 g din fiecare aroma: English Breakfast (amestec de ceai negru servit traditional la micul dejun), English Afternoon (amestec de ceai negru pentru ceaiul traditional englezesc de dupa amiaza), Earl Grey (ceai negru aromat cu ulei esential de bergamota) si Ceylon Tea.

Istoria ceaiului de Ceylon (acum Sri Lanka) si a familiei „Akbar Brothers” au acelasi punct de pornire, anii 1860 in Sri Lanka. In 1867 scotianul James Taylor a plantat in Ceylon primul puiet de ceai, iar in 1864 stra-strabunicul fratilor Akbar de astazi, Shaikh Hebtulabhoy, si-a parasit India natala si s-a stabilit in Ceylon.

Akbar fiind marca de avangarda a celor mai bune ceaiuri de Ceylon, compania a asigurat intotdeauna cea mai buna calitate fiecarui produs al sau, fie ca este vorba de ceai negru, ceai verde, ceai aromat, ceai medicinal sau alte produse de specialitate. Practic, fiecare produs Akbar poarta marca de calitate specifica ceaiurilor de Ceylon pure, Ceylon Tea.

Produs/Cultivat in Sri Lanka.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai Negru Classic Tea Collections - 40dz Akbar

Ceai Negru Classic Tea Collections - 40dz Akbar

4 sortimente de ceai negru Akbar de calitate premium cate 10 pliculete de 2 g din fiecare aroma English Breakfast English Afternoon Earl Grey si Ceylon Tea

Da Nu