Ceai de Mirodenii Sonnentor Inger Pazitor, Eco 18 Plicuri x 1.5g

9004145024328

Produs nou

Sonnentor
Ecologic Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Ceai de Mirodenii Sonnentor Inger Pazitor, Eco 18 Plicuri x 1.5g - amestec de mirodenii cu efect revigorant si protector, Sonnentor. Ingrediente: bucatele de mar, coriandru, fenicul, macese, menta creata, anason, roinita si albastrele. Cutie cu 18 pliculete ambalate individual, greutate neta 27 grame.

Compania Sonnentor este ferm convinsa ca natura detine cele mai bune retete pentru o viata lunga si frumoasa, agricultura ecologica fiind singura solutie viabila intr-o lume dominata de monoculturi si supraproductie. Doar o cooperare armonioasa cu natura poate oferi echilibrul necesar, astfel incat recoltele si ambalajele firmei sunt intr-o armonie deplina cu natura iar personalul firmei munceste cu convingere si responsabilitate in concordanta cu ritmurile naturii, cu respect si cu apreciere pemtru pamant. Durabilitatea este cuvantul magic!

Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai de Mirodenii Sonnentor Inger Pazitor, Eco 18 Plicuri x 1.5g

Ceai de Mirodenii Sonnentor Inger Pazitor, Eco 18 Plicuri x 1.5g

Ceai de Mirodenii Sonnentor Inger Pazitor Eco 18 Plicuri x 15g amestec de mirodenii cu efect revigorant si protector Sonnentor Ingrediente bucatele de mar coriandru fenicul macese menta creata anason roinita si albastrele Cutie cu 18 pliculete ambalate individual greutate neta 27 grame

Produse asemanatoare