Ceai Shalari - 100g Everest Ayurveda

8594060590707

Produs nou

Everest Ayurveda

29,50 lei

Acest produs nu mai este in stoc

VeganNu contine glutenNu contine ZaharNu contine alergeni

Descriere

Ceai `Shalari –  Guta` Everest Ayurveda, amestec de plante himalayene recomandate ca adjuvant in tratarea gutei si a inflamatiilor articulare.

 • Tinospora cordifolia (guduchi) sustine activitatea articulatiilor si mentinerea functiilor sistemului urinar la parametrii optimi.
 • Therminalia chebula (haritaki) influenteaza benefic metabolismul urinar si regleaza nivelul de acid uric si de urina.
 • Tribulus terrestris influenteaza pozitiv functiile trctului urinar.

Ingrediente: Tinospora cordifolia (guduchi), Tribulus terrestris,Terminalia chebula (haritaki), Apium graveolens (telina), Coriandrum sativum (coriandru), Zingiber officinale (ghimbir), Cuminum cyminum (chimion), Pinus sylvestris (pin).

Indicatii: guta, inflamatii articulare, umflaturi, artrita, obezitate, alcoolism.

Doza recomandata: 2-3 cani de infuzie/decoct pe zi. Preparare: o lingurita de amestec de plante (circa 2 g) se infuzeaza 10 minute (sau se fierbe la foc mic 3-5 minute) in 250 ml de apa clocotita.

Recomandari

 • Daca se administreaza ca remediu pentru imbunatatirea functionarii mentale si fizice a organismului, plantele himalayene sunt fierte traditional timp de 3-5 minute, urmand a se administra pe perioada manifestarii respectivelor tulburari de sanatate. Aceste decocturi au efect mai puternic, au gust mai bland si influenteaza benefic digestia, permitand asimilarea corecta a componentelor active din respectivele extracte. Daca se urmeaza o terapie pe baza de plante, ceaiurile se administreaza pe o perioada de 1-3 luni in conformitate cu doza zilnica recomandata. Dupa terminarea fiecarei cutii de ceai, faceti o pauza de o saptamana in administrarea ceaiului respectiv.
 • Se recomanda administrarea simultana a maxim 2 tipuri de ceai, servite separat la o un interval de o ora unul de celalalt. Pentru reducerea simptomelor anumitor afectiuni, mai multe tipuri de ceai pot fi administrate succesiv, alternandu-le zilnic sau la intervale de o saptamana.
 • Administrate ca remediu preventiv, stimulativ sau de sustinere, este suficienta infuzia de plante. Aceasta poate fi administrata pe perioada nelimitata, si pentru efecte mai puternice se recomanda sa fie bauta calda inainte de masa.
 • Gustul specific al fiecarui ceai este parte componenta a efectului sau terapeutic, ce corespunde proprietatilor terapeutice ale celor 6 gusturi descrise de Ayurveda. Din acest motiv nu se recomanda a se adauga nici un indulcitor.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai Shalari - 100g Everest Ayurveda

Ceai Shalari - 100g Everest Ayurveda

Ceai Shalari Metabolism urinar si Guta Everest Ayurveda amestec de plante himalayene recomandate ca adjuvant in tratarea gutei si a inflamatiilor articulare

Da Nu