Ceai Rachitan 50gr Anima Soft

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

6090000002856

Produs nou

Anima Plant

8,00 lei

Descriere

Parti aeriene de rachitan (Lythrum salicaria), "Feminin Plant" Anima Plant, produs 100% natural ce ajuta la mentinerea functiilor vasculare normale.

Cunoscut mai ales ca antidiareic si antidizenteric, rachitantul (Lythrum salicaria) si-a dovedit recent unele virtuti terapeutice calmante, ce nu erau cunoscute in literatura de specialitate. In urma unor cercetari sistematice efectuate pe subiecti voluntari, un grup de cercetatori romani au ajuns recent la concluzia ca frunzele si florile de rachitan prezinta un pregnant efect calmant, anxiolitic si ca acestea pot favoriza inducerea rapida a somnului natural regenerator, mai ales in cazul persoanelor care inregistreaza un grad avansat de stres sau care se confrunta cu o avansata stare de solicitare nervoasa persistenta.

Formele lichide de administrare ale plantei (macerat la rece, infuzie si ceai) au evidentiat un efect imediat de restabilire a nevoii naturale de a dormi. S-a constatat de asemenea ca in urma administrarii unei secvente de 5-6 cani de ceai de rachitan pe zi, ceai ce a fost intens indulcit cu zahar brun, calitatea somnului s-a imbunatatit rapid inca din prima noapte la peste 58% dintre subiecti, iar in a doua noapte la inca 34% dintre acestia. Rezultatele s-au mentinut similare in urma mai multor astfel de verificari experimentale. Concluziile la care s-a ajuns in urma acestor studii sunt apreciabile in contextul in care rachitanul este cunoscut mai ales ca fiind o planta atringenta, utilizata in mod traditional pentru tratarea diareei, a dizenteriei, a hemoragiilor si in particular a durerilor menstruale la femei. Noua recomandare a rachitanului in tratarea insomniei este o valoroasa contributie adusa in domeniul cercetarii fitoterapeutice moderne din Romania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai Rachitan 50gr Anima Soft

Ceai Rachitan 50gr Anima Soft

Parti aeriene de rachitan Lythrum salicaria Feminin Plant Anima Plant produs 100 natural ce ajuta la mentinerea functiilor vasculare normale

Da Nu