Ceai Odihna Placuta - Eco 18dz Sonnentor

9004145025387

Produs nou

Sonnentor
Ecologic Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Ceai `Odihna Placuta` Sonnentor – amestec de plante ideal pentru relaxare la apusul soarelui, moment al zilei evocat si de culoarea sa  galben-aurie. Un ceai usor dulceag cu o nota lamaioasa, potrivit si ca digestiv. Plantele uscate sunt ambalate manual pentru a-si pastra cat mai bine uleiurile esentiale. Doar lasa-te pe spate si savureaza cu bucurie aceste clipe.

Echipa Sonnentor este convinsa ca natura are cele mai bune retete care sustin o viata lunga si fericita. Cunostintele traditionale a multor generatii si misticismul sferei culturale referitoare la esenta fiecaruia dintre produsele firmei, toate suta la suta naturale, dau valoare o data in plus muncii depuse de toti aceia care se daruiesc acestor produse cu toata dragostea si atentia lor. Sonnentor, unde bucuria infloreste natural!

Ingrediente: frunze de mur, lemongrass, roinita, flori de tei, albastrele, galbenele si petale de trandafiri. Produs fara alergeni procesat in sistem „Carbon Neutru” (productia acestor produse nu creste emisia de dioxid de carbon in atmosfera). Ambalaj biodegradabil.

Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ 1036
kcal 250
Lipide g 2.57
acizi grasi saturati g 1.00
Carbohidrati g 22.48
zaharuri g 5.09
Proteine g 9.97
Sare g 0.08

Preparare: se infuzeaza 5-10 minute in apa aflata la 100 grade Celsius.

Tara de provenienta: Austria.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai Odihna Placuta - Eco 18dz Sonnentor

Ceai Odihna Placuta - Eco 18dz Sonnentor

Amestec de plante ideal pentru relaxare la apusul soarelui moment al zilei evocat si de culoarea sa galben aurie Un ceai usor dulceag cu o nota lamaioasa potrivit si ca digestiv Plantele uscate sunt ambalate manual pentru a si pastra cat mai bine uleiurile esentiale Doar lasa te pe spate si savureaza cu bucurie aceste clipe

Da Nu