Ceai Negru Pu Erh - Eco 18dz Sonnentor

9004145022218

Produs nou

Sonnentor

14,50 lei

In stoc

Ecologic Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Ceai negru Pu-erh Sonnentor o placere nobila! Pu-erh este un ceai cu rezonante imperiale ce si-a primit numele de la un oras din sud-vertul Chinei. Considerat dintotdeauna un cadou potrivit pentru imparat, are straluciri castanii si un gust puternic, intens si usor dulce, potrivit perfect langa preparatele cu ciuperci. Poate fi combinat bine si cu mancarurile asiatice.

Produs fara alergeni, procesat in sistem „Carbon Neutru” (productia acestor produse nu creste emisia de dioxid de carbon in atmosfera) fara adaos de sare, ambalaj biodegradabil.

Echipa Sonnentor este convinsa ca natura are cele mai bune retete care sustin o viata lunga si fericita. Cunostintele traditionale a multor generatii si misticismul sferei culturale referitoare la esenta fiecaruia dintre produsele firmei, toate suta la suta naturale, dau valoare o data in plus muncii depuse de toti aceia care se daruiesc acestor produse cu toata dragostea si atentia lor. Sonnentor, unde bucuria infloreste natural!

Valori nutritionale UM /100 g produs uscat
Energie kJ 1039
kcal 248
Lipide g 4.36
acizi grasi saturati g 0.82
Carbohidrati g 0.80
zaharuri g 0.80
Proteine g 24.53
Sare g 0.04

Preparare: se infuzeaza 2-4 minute in apa aflata la 100 grade Celsius.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai Negru Pu Erh - Eco 18dz Sonnentor

Ceai Negru Pu Erh - Eco 18dz Sonnentor

Pu erh este un ceai cu rezonante imperiale ce si a primit numele de la un oras din sud vertul Chinei Considerat dintotdeauna un cadou potrivit pentru imparat are straluciri castanii si un gust puternic intens si usor dulce potrivit perfect langa preparatele cu ciuperci Poate fi combinat bine si cu mancarurile asiatice

Produse asemanatoare