Ceai Kudzu - 100g Everest Ayurveda

8594060590783

Produs nou

Everest Ayurveda

28,50 lei

Stoc Furnizor

Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Amestec de plante `Kudzu` Everest Ayurveda, pentru muschi si forta.

  • Tribulus terrestris ajuta la intarirea muschilor, sustine tonifierea musculara.
  • Whitania somnifera construieste masa musculara, actioneaza ca stimulant si ca sursa de energie.
  • Tinospora cordifolia sustine rezistenta si structura corpului.

Ingrediente: Tribulus terrestris, Withania somnifera (ashwagandha), Pueraria lobata (kudzu), Tinospora cordifolia (guduchi), Cinnamomum zeylanicum (scortisoara), Emblica officinalis (amalaki), Glycyrrhiza glabra (lemn-dulce), Asparagus racemosus (shatavari).

Doza recomandata: 2 cani de infuzie/decoct pe zi. Preparare: o lingurita de amestec de plante `Kudzu` (circa 2 g) se infuzeaza 10 minute (sau se fierbe la foc mic 3-5 minute) in 250 ml de apa clocotita.

Recomandari

  • Daca se administreaza ca remediu pentru imbunatatirea functionarii mentale si fizice a organismului, plantele himalayene sunt fierte traditional timp de 3-5 minute, urmand a se administra pe perioada manifestarii respectivelor tulburari de sanatate. Aceste decocturi au efect mai puternic, au gust mai bland si influenteaza benefic digestia, permitand asimilarea corecta a componentelor active din respectivele extracte. Daca se urmeaza o terapie pe baza de plante, ceaiurile se administreaza pe o perioada de 1-3 luni in conformitate cu doza zilnica recomandata. Dupa terminarea fiecarei cutii de ceai, faceti o pauza de o saptamana in administrarea ceaiului respectiv.
  • Se recomanda administrarea simultana a maxim 2 tipuri de ceai, servite separat la o un interval de o ora unul de celalalt. Pentru reducerea simptomelor anumitor afectiuni, mai multe tipuri de ceai pot fi administrate succesiv, alternandu-le zilnic sau la intervale de o saptamana.
  • Administrate ca remediu preventiv, stimulativ sau de sustinere, este suficienta infuzia de plante. Aceasta poate fi administrata pe perioada nelimitata, si pentru efecte mai puternice se recomanda sa fie bauta calda inainte de masa.
  • Gustul specific al fiecarui ceai este parte componenta a efectului sau terapeutic, ce corespunde proprietatilor terapeutice ale celor 6 gusturi descrise de Ayurveda. Din acest motiv nu se recomanda a se adauga nici un indulcitor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai Kudzu - 100g Everest Ayurveda

Ceai Kudzu - 100g Everest Ayurveda

Amestec de plante Kudzu Everest Ayurveda pentru muschi si forta cu Tribulus terrestris ajuta la intarirea muschilor sustine tonifierea musculara Whitania somnifera construieste masa musculara actioneaza ca stimulant si ca sursa de energie si Tinospora cordifolia sustine rezistenta si structura corpului

Produse asemanatoare