Ceai Gotu Kola - 100g Everest Ayurveda

Acest produs nu mai este in stoc

8594060590745

Produs nou

Everest Ayurveda
Obtine o reducere. Detalii

34,50 lei

Descriere

Ceai „Gotu Kola – Alzheimer Tea“ Everest Ayurveda, amestec de plante ce stimuleaza functiile cerebrale, fiind recomandat in cazuri de tulburari cerebrale si dementa.

 • Centella asiatica (gotu kola) stimuleaza functiile creierului si sprijina procesul activ de gandire, imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare, sustine activitatea normala a functiilor cognitive, a celor rationale si a celor intelectuale.
 • Withania somnifera (ashwagandha) invigoreaza organismul pe perioadele de slabiciune mentala si psihica, sustine reducerea simptomelor degenerative ale imbatranirii.
 • Nardostachys jatamansi (nard) sustine relaxarea sistemului nervos.

Ingrediente: Centella asiatica (gotu kola), Withania somnifera (ashwagandha), Tinospora cordifolia (guduchi), Zingiber officinale (ghimbir), Nardostachys jatamansi (nard).

Doza recomandata: 2-3 cani de infuzie/decoct pe zi.

Preparare: o lingurita de amestec de plante (circa 2 g) se infuzeaza 10 minute (sau se fierbe la foc mic 3-5 minute) in 250 ml de apa clocotita.

Recomandari

 • Daca se administreaza ca remediu pentru imbunatatirea functionarii mentale si fizice a organismului, plantele himalayene sunt fierte traditional timp de 3-5 minute, urmand a se administra pe perioada manifestarii respectivelor tulburari de sanatate. Aceste decocturi au efect mai puternic, au gust mai bland si influenteaza benefic digestia, permitand asimilarea corecta a componentelor active din respectivele extracte. Daca se urmeaza o terapie pe baza de plante, ceaiurile se administreaza pe o perioada de 1-3 luni in conformitate cu doza zilnica recomandata. Dupa terminarea fiecarei cutii de ceai, faceti o pauza de o saptamana in administrarea ceaiului respectiv.
 • Se recomanda administrarea simultana a maxim 2 tipuri de ceai, servite separat la o un interval de o ora unul de celalalt. Pentru reducerea simptomelor anumitor afectiuni, mai multe tipuri de ceai pot fi administrate succesiv, alternandu-le zilnic sau la intervale de o saptamana.
 • Administrate ca remediu preventiv, stimulativ sau de sustinere, este suficienta infuzia de plante. Aceasta poate fi administrata pe perioada nelimitata, si pentru efecte mai puternice se recomanda sa fie bauta calda inainte de masa.
 • Gustul specific al fiecarui ceai este parte componenta a efectului sau terapeutic, ce corespunde proprietatilor terapeutice ale celor 6 gusturi descrise de Ayurveda. Din acest motiv nu se recomanda a se adauga nici un indulcitor.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Beneficiile plantelor traditionale indiene (plante ayurvedice)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ceai Gotu Kola - 100g Everest Ayurveda

Ceai Gotu Kola - 100g Everest Ayurveda

Gotu Kola Alzheimer Tea Everest Ayurveda amestec de plante ce stimuleaza functiile cerebrale fiind recomandat in cazuri de tulburari cerebrale si dementa

Da Nu