Ceai Fara Stres - Eco 18dz Sonnentor

9004145025349

Produs nou

Sonnentor
Ecologic Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Ceai "Fara Stres" Sonnentor, un prieten in momentele de stres si agitatie. Pentru a reusi sa lasam grijile deoparte  in aceasta lume plina de agitatie este nevoie de practica! Cand avem nevoie de relaxare, ceaiul "Fara Stres" este un ajutor binevenit.

Produs bio vegan procesat in sistem „Carbon Neutru” (productia acestor produse nu creste emisia de dioxid de carbon in atmosfera).

Echipa Sonnentor este convinsa ca natura are cele mai bune retete care sustin o viata lunga si fericita. Cunostintele traditionale a multor generatii si misticismul sferei culturale referitoare la esenta fiecaruia dintre produsele firmei, toate suta la suta naturale, dau valoare o data in plus muncii depuse de toti aceia care se daruiesc acestor produse cu toata dragostea si atentia lor. Sonnentor, unde bucuria infloreste natural!

Ingrediente: roinita*, frunze de mur*, ovaz verde*, galbenele*, flori de soc*, petale de floarea-soarelui*, albastrele*, petale de trandafiri*. *certificat ecologic.

Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ 1173
  kcal  281
Proteine g  16.35
Carbohidrati g  29.06
zaharuri g  17.74
Lipide g  4.69
acizi grasi saturati g  1.34
Sare g  0.18

Preparare: peste un plic de ceai se toarna apa fierbinte (100 grade Celsius) si se lasa pentru infuzare 5-10 minute.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai Fara Stres - Eco 18dz Sonnentor

Ceai Fara Stres - Eco 18dz Sonnentor

Ceai Fara Stres Sonnentor un prieten in momentele de stres si agitatie Pentru a reusi sa lasam grijile deoparte in aceasta lume plina de agitatie este nevoie de practica Cand avem nevoie de relaxare ceaiul Fara Stres este un ajutor binevenit

Produse asemanatoare