Ceai Cu Toata Dragostea - Eco 18dz Sonnentor

9004145022461

Produs nou

Sonnentor
Ecologic Vegan Nu contine gluten Nu contine Zahar Nu contine alergeni

Descriere

Amestec de plante „Cu Toata Dragostea” Sonnentor, un ceai care da aripi iubirii. Dragostea nu este niciodata indeajuns! Produs bio vegan procesat in sistem „Carbon Neutru” (productia acestor produse nu creste emisia de dioxid de carbon in atmosfera).

Echipa Sonnentor este convinsa ca natura are cele mai bune retete care sustin o viata lunga si fericita. Cunostintele traditionale a multor generatii si misticismul sferei culturale referitoare la esenta fiecaruia dintre produsele firmei, toate suta la suta naturale, dau valoare o data in plus muncii depuse de toti aceia care se daruiesc acestor produse cu toata dragostea si atentia lor. Sonnentor, unde bucuria infloreste natural!

Ingrediente: menta rotunda (Mentha suaveolens / rotundifolia)*,  verbina*, frunze de canepa*,  petale de trandafiri*, patrunjel*, cimbru de gradina*. *ingredient certificate ecologic.

Menta rotunda (Mentha suaveolens / rotundifolia) este o specie de izma/menta buna ale carei proprietati si intrebuintari medicinale sunt recunoscute de sute de ani, dar este in acelasi timp si un condiment ideal pentru salate, supe sau preparate pe baza de legume. Este sora delicata a mentei piperate (M. piperita), cu un gust mult mai bland si mai digestiva decat aceasta, dar care captiveaza totusi cu aroma specifica mentei.

Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ 1103
  kcal  264
Proteine g  15.87
Carbohidrati g  26.34
zaharuri g  7.22
Lipide g  2.75
acizi grasi saturati g  1.22
Sare g  0.03

Preparare: peste un plic de ceai se toarna apa fierbinte (100 grade Celsius) si se lasa pentru infuzare 5-10 minute.

Produs in Austria. Agricultura UE/non-UE.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai Cu Toata Dragostea - Eco 18dz Sonnentor

Ceai Cu Toata Dragostea - Eco 18dz Sonnentor

Amestec de plante Cu ToataDragostea Sonnentor un ceai care da aripi iubirii Dragostea nu este niciodata indeajuns

Produse asemanatoare