Catinofort 60cps Hofigal

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5944723000228

Produs nou

Hofigal

13,00 lei

Descriere

CATINOFORT 60cps HOFIGAL

Descriere:

Supliment alimentar cu proprietati vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficientelor nutritionale, de protectie a celulei hepatice, imunomodulatoare, antiaterosclerotica, antioxidanta, de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual prin aport energetic marit, antianemica.

Compozitie pentru o capsula:

Pulbere din pulpa de fruct de catina (Hippophae fructus) 280 mg, pulbere din biomasa spirulina (Spirulina platensis) 96 mg, ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum) 1,2mg, ulei volatil de levantica (Lavandulae aetheroleum) 1,2mg, ulei volatil de menta (Menthae piperita aetheroleum) 1,6mg si excipienti pana la 400 mg.

Indicatii terapeutice:

Se recomanda pentru asigurarea unui aport nutritiv bogat in substante bioactive, echilibrarea dietei in afectiuni hepatice, hipercolesterolemie, hiperlipemie, afectiuni functionale ale sistemului nervos central, afectiuni cardio-vasculare, osteoporoza, suprasolicitari intelectuale si fizice, oboseala cronica, insomnii, obezitate, preventiv pentru munca in conditii toxice, cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta dupa acestea.

Contraindicatii:

Este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate dovedita la componentele si excipientii produsului si copiilor de pana la varsta de 5 ani.

Precautii:

Sarcina si perioada de alaptare.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Mod de administrare:

 • Adulti - 3 - 6 capsule pe zi, dupa mese, in cure de 1-3 luni de 2 - 4 ori pe an.
 • Copii 5 -12 ani - 2 - 3 capsule pe zi, dupa mese. Doza si ritmul de administrare pot fi evaluate de medic in functie de varsta si greutatea corporala a copilului.

In functie de reactivitatea organismului doza si durata de administrare pot fi modificate de catre medic.

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Prezentare:

Flacon cu 60 de capsule.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Catinofort 60cps Hofigal

Catinofort 60cps Hofigal

CATINOFORT 60cps HOFIGAL

Da Nu